Onze vacatures

Home » Werken bij

Argo Schoonmaakservice aan het werk

Wij zoeken geregeld nieuwe collega’s. Argonauten, de eretitel van onze collega’s, zijn gepassioneerde mensen met oog voor detail en een passie voor dienstverlening. Zij zetten die extra stap om onze klanten te ontzorgen. Met goede en passende normen zorgt Argo Schoonmaakservice voor een fijne werkomgeving voor onze medewerkers.

Onze collega’s worden op handen gedragen: een goede en fijne werksfeer staat bij ons voorop. Bij Argo Schoonmaakservice bieden we de mogelijkheid aan om zelfstandig of juist in teamverband te werken. We stemmen de wensen van onze collega’s af op de vraag van onze klanten. Omdat we met een team van in totaal 500 medewerkers zijn, vinden we hierin altijd een goede match.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een andere vraag? Pak de telefoon of vul het contactformulier in. Of maak meteen een afspraak voor een blijvende offerte.

Een schoonmaakdiploma halen bij Argo Schoonmaakservice

Ook het volgen van een opleiding is mogelijk. Wanneer een van onze medewerkers zich wil specialiseren, dan juichen we dat van harte toe. We hebben twee opgeleide docentes in dienst, die ons team ondersteunen bij het behalen van de juiste schoonmaakdiploma’s.

Vacatures in Groningen, Friesland en Drenthe

Argo Schoonmaakservice is hoofdzakelijk actief in Groningen, Friesland en Drenthe. We hebben dan ook zeer regelmatig verschillende vacatures openstaan in bijvoorbeeld de stad Groningen, in Assen, in de Eemshaven en op een andere locatie in het noorden.

Staat er geen passende vacature tussen? Wij zijn altijd op zoek naar goede schoonmakers en andere vakmensen met passie voor het vak. Wij zorgen ervoor dat jij de begeleiding en eventueel zelfs de opleiding krijgt die jij nodig hebt. Stuur ons vooral een open sollicitatie, we komen graag in contact.

Locatie

Sector

Aantal uur per week

Welke dagen

Showing all 16 results