Woningbouwverenigingen

Home » Sectoren » Woningbouwverenigingen

Schoonmaak bij woningbouwvereningigen op hoog niveau

Communicatie en een goede vertrouwensband zijn van groot belang bij het schoonmaken voor woningbouwverenigingen. Er moet duidelijk gecommuniceerd worden met zowel de bewoners als met de woningbouwvereniging zelf. Een planning die voor iedereen inzichtelijk en helder is, is van het grootste belang om de schoonmaak soepel te laten verlopen.

Wij zorgen ervoor dat die planning er komt. Vooraf overleggen we met de betrokken partijen en plannen we de schoonmaak op het juiste moment in. Bij Argo Schoonmaakservice werken we uitsluitend met ons eigen personeel. Zo kunnen we ons altijd aan onze afspraken houden én zijn we bijzonder flexibel. Doordat onze schoonmakers lang bij ons zijn, worden zij herkenbare gezichten voor de bewoners: dit zorgt voor een betere samenwerking en meer onderling begrip.

U krijgt een vast contactpersoon bij Argo Schoonmaakservice, bij wie u altijd terecht kunt voor vragen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wanneer er huurders vertrekken, moet de woning schoon opgeleverd worden. We zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de keuken en de badkamer weer glimmen en de gehele woning helemaal netjes is. Zo kunnen de nieuwe huurders fris starten in hun nieuwe huis.

Als hét schoonmaakbedrijf in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe kunnen we u bij verschillende schoonmaakdisciplines ontzorgen. We ondersteunen u graag door bijvoorbeeld de glasbewassing of gevelreiniging van het gebouw of van de woningen op ons te nemen. We zorgen ervoor dat het gehele gebouw er van buiten netjes uitziet. Dit is tenslotte uw visitekaartje!

Partner voor VVE’s

Bent u voor een appartementencomplex of flat in een van de noordelijke provincies op zoek naar een partner voor de schoonmaak? Argo Schoonmaakservice is de schoonmaakpartner voor verschillende VVE’s. We zorgen ervoor dat de gemeenschappelijke ruimtes, waaronder bijvoorbeeld liften en portieken, altijd goed onderhouden worden en schoon zijn. Frisse gangen en een nette hal zijn bepalend voor de uitstraling van een gebouw. Het thuis-gevoel begint immers op het moment dat bewoners het gebouw binnenstappen.

Schoonmaak voor een oplevering

Bent u bezig met het bouwen of verbouwen van (extra) woningen? Ook bij het schoonmaken voor het opleveren van een nieuw project zit u goed bij Argo Schoonmaakservice.

We begrijpen als geen ander dat er bij de afronding van een bouwproject veel komt kijken. Er gelden strikte deadlines en uiteindelijk moeten de woningen schoon opgeleverd worden. In overleg kunnen wij de woning bezemschoon opleveren of zelfs helemaal reinigen, zodat de nieuwe bewoners direct hun nieuwe woning kunnen betrekken.

Wilt u meer weten over deze service of een afspraak inplannen om uw wensen kenbaar te maken? Neem gerust contact met ons op.