Dagelijkse schoonmaak, glasbewassing, industriële reiniging en meer

Home » Onze diensten

Argo Schoonmaakservice is een allround bedrijf waar specialisten met een passie voor het vak werken. Wij vinden dat schoonmaken een gespecialiseerd vak is dat aandacht verdient. Bij Argo Schoonmaakservice staan kwaliteit en meedenken met onze partners altijd voorop. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de hygiëne binnen uw bedrijf. Voor onze specialisten is schoonmaken ontzorgen door te zien wat anderen niet zien. 

Wanneer uw medewerkers de ruiten bij het pand van uw overburen zien en zich plotseling afvragen hoe het toch kan dat de ramen bij uw bedrijf altijd wel prachtig glimmen, dán zijn wij tevreden. Datzelfde geldt voor het netjes houden van gevels of de schoonmaak bij industriële processen: ongezien zijn we wel degelijk aanwezig.

agsdix-fas fa-circle

Schoonmaak

Werk- en leefplekken worden over het algemeen gemakkelijk vuil, maar helaas niet vanzelf weer schoon. Onze gediplomeerde medewerkers helpen u graag.

Lees meer...

agsdix-fas fa-circle

Glasbewassing

Voor glasbewassing op grotere hoogten maakt het deskundige, eigen team van Argo Schoonmaakservice onder andere gebruik van verschillende hoogwerkers.

Lees meer...

agsdix-fas fa-circle

Bouwoplevering

Dat verzorgen we met onze eigen, gecertificeerde en gemotiveerde ploeg. Opruimen en schoonmaken, met oog voor een verantwoorde afvoer.
Wij zijn VCA gecertificeerd.

Lees meer...

agsdix-fas fa-circle

Gevelreiniging

Het aanzicht van uw pand is uw visitekaartje. Wij behandelen uw gevel met veel zorg, zodat deze er altijd netjes en schoon uitziet.

Lees meer...

agsdix-fas fa-circle

Industriële reiniging

De inzet binnen industriële processen vraagt om kennis van de procesgang. Argo Schoonmaakservice is hét schoonmaakbedrijf van het noorden: wij hebben deze kennis in huis.

Lees meer...

agsdix-fas fa-circle

Neem contact op

Op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden en onze dienstverlening?
Neem contact op met een van onze experts op het gebied van schoonmaak!

Neem contact op

Een grote organisatie met de betrokkenheid van een familiebedrijf

Argo Schoonmaakservice is een familiebedrijf met maar liefst 500 gepassioneerde medewerkers. Dat merkt u aan veel kleine dingen die er samen toe doen. We zetten graag die extra stap om u te ontzorgen en ons team denkt met u mee. Hierin is heel veel mogelijk. We begrijpen dat zaken soms anders lopen dan vooraf gepland. Zo kan een bouwoplevering onverhoopt op zich laten wachten, er kan onverwacht hoog bezoek komen op kantoor of er komen andere zaken tussendoor. Ons team denkt hierin met u mee: we staan op ieder moment voor u klaar.

Argo Schoonmaakservice is een professionele organisatie met 500 medewerkers, gespecialiseerd in verschillende disciplines. We staan dichtbij de klant en bij onze medewerkers: we zijn ervan overtuigd dat dit dé manier is om het beste resultaat voor onze klant te leveren, ongeacht de vraag. 

Als hét schoonmaakbedrijf van het noorden zijn we voornamelijk actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Trotse medewerkers

Onze medewerkers, de ‘Argonauten’, zijn er trots op om voor Argo Schoonmaakservice te werken. We werken dan ook uitsluitend met ons eigen personeel: goed opgeleid en opgewassen voor iedere klus.

Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de diensten die wij leveren.

Wij werken nauw samen met

Wat anderen vinden van
Argo Schoonmaakservice

Denis Prkić

Argo Schoonmaakservice
maakt ons pand al jaren schoon. Het personeel is altijd erg vriendelijk en professioneel. Argo Schoonmaakbedrijf is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is afspraak.

Johan Pas

Prima schoonmaakbedrijf.
Werken wij al jaren mee. Hebben een proactieve houding in oplossen van schoonmaakproblemen.
Korte lijntjes in contacten wat maakt tevreden klanten

Miriam Huizing

Zeer tevreden over Argo Schoonmaakservice. Vriendelijk personeel, meedenkend en professioneel. Ik zou het bedrijf zeker aanraden!
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u andere vragen? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.