Utiliteit

Home » Sectoren » Utiliteit

Schoonmaak in de utiliteit op hoog niveau

Overal waar mensen werken, moet regelmatig schoongemaakt worden. In de utiliteit is dit in veel gevallen een dagelijks terugkerende klus: alleen zo kunnen we een prettige en gezonde werkomgeving creëren. Wij zorgen voor een hygiënische werkomgeving waarbij we bijvoorbeeld bureaus afnemen, algemene ruimtes zoals vergaderruimtes netjes houden, ervoor zorgen dat het sanitair brandschoon is en uw kantine en keuken dagelijks schoonmaken.

Zo zijn wij altijd – op de achtergrond – aanwezig, en kunnen uw werknemers op een plezierige manier elke dag weer achter een schoon bureau aan de slag.

Voor veel bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij de vaste partner voor de dagelijkse of reguliere schoonmaak van het kantoor. Bent u benieuwd naar wat Argo Schoonmaakservice voor u kan betekenen? Vul ons offerteformulier in of neem contact met ons op.

Service op maat

In de basis lijken alle schoonmaakwerkzaamheden hetzelfde, toch is iedere klant uniek en verschillen de taken en wensen per bedrijf. De grootte van uw bedrijfsgebouw, de indeling van de ruimtes en de kantoren, de functionaliteit, de materialen waarvan het gebouw en de ruimtes gemaakt zijn en zelfs het type werk wat er verricht wordt. Er zijn enorm veel variabelen waar we rekening mee houden.

Daarnaast zijn er natuurlijk bijzonder veel branches die allemaal een andere aanpak vragen. In een aantal branches gelden wettelijke verplichtingen voor hygiëne; uiteraard houden we hier rekening mee en helpen we u om te voldoen aan deze wetten. Dit geldt zeker in de zorg en in de industrie, waar hygiëne een grote invloed heeft op de kwaliteit van de werkzaamheden.

Dieptereiniging

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden ondersteunen we u graag door periodiek dieptereiniging uit te voeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw kantine of keuken extra grondig onder handen nemen. Ook ruimtes die u minder vaak gebruikt, zoals opslagruimtes of serverruimtes, dienen af en toe uitgebreid gereinigd te worden. Buiten deze dienstverlening staat het team van Argo Schoonmaakservice ook voor u klaar om te ontzorgen bij bijvoorbeeld glasbewassing of gevelreiniging.