Onze schoonmaak

Home » Onze diensten » Schoonmaak

Schoonmaak op hoog niveau

Werk- en leefplekken worden over het algemeen gemakkelijk vuil, maar helaas niet vanzelf weer schoon. Daar is de schoonmaakinzet van gemotiveerde en betrouwbare vakmensen voor nodig.

Kantoren, verschillende sectoren in de zorg, de bouw, werkplaatsen, magazijnen, recepties, vergaderzalen, kantines, scholen, kleedruimtes: ze vragen allemaal om een verschillende aanpak met verschillende middelen en specialistische apparatuur. Argo Schoonmaakservice is hét schoonmaakbedrijf in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben de juiste mensen en het gereedschap in huis om aan uw eisen te voldoen.

Een aangename werkplek betekent gemotiveerde werknemers

Een schone werkplek is een vereiste voor uw medewerkers om goed te kunnen functioneren. Dit betekent op kantoren dat een dagelijkse schoonmaak zo goed als onmisbaar is. Bij zo’n dagelijkse schoonmaak komen veel dingen kijken daarom is een strakke planning een vereiste. De werkzaamheden omvatten onder andere het reinigen van bureaus, het leeghalen van prullenbakken, het schoonmaken van de kantine, de keuken, het sanitair en nog veel meer.

De juiste persoon op het juiste moment

De schoonmaak vindt plaats nadat uw werknemers vertrokken zijn: het geluid van een stofzuiger kan immers voor afleiding zorgen. Dit betekent dat onze planning goed moeten aansluiten op die van uw personeel. Blijft een van uw teams langer doorwerken? Een tijdig telefoontje naar uw contactpersoon bij Argo Schoonmaakservice is voldoende; uw schoonmaakspecialist komt later, werkt om u heen of verzorgt de schoonmaak op een ander moment. We begrijpen dat flexibiliteit en vertrouwen van groot belang zijn.

Schoonmaakservice op maat

Een aangename werkplek is belangrijk voor uw werknemers. Ook wanneer dit niet achter een bureau is, maar in een productiefaciliteit of op een bouwplaats. Ons team is van alle markten thuis en ook op deze plekken zijn we u graag van dienst. Voor industriële reiniging, glasbewassing, het schoonmaken voor een bouwoplevering en voor andere specialistische schoonmaakwensen gaan we graag met u het gesprek aan. Neem contact met ons op of vul het offerteformulier onderaan deze pagina in.