Onze glasbewassing

Home » Onze diensten » Glasbewassing

Glasbewassing op hoog niveau

Uw bedrijfspand of kantoor is het uithangbord van uw organisatie. Wanneer klanten u bezoeken, wilt u ze een goede eerste indruk bieden. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de ramen: u wilt graag dat ze dezelfde blinkende uitstraling als uw bedrijf hebben. Wij nemen graag de glasbewassing van u over en kunnen u hierin volledig ontzorgen. Als schoonmaakbedrijf en partner in glasbewassing zijn we voornamelijk actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Meer dan uw ruiten wassen

We gaan graag met u in gesprek om uw wensen glashelder te krijgen. Zo kunnen we er samen voor kiezen om eens per kwartaal of zelfs maandelijks langs te komen om zo te zorgen dat uw ramen altijd netjes zijn. Indien gewenst kunnen we daarnaast eenmalig of op gezette tijden een groter onderhoud uitvoeren. We nemen dan bijvoorbeeld ook de dakgoten of het blad op het dak mee. Heeft u reclamezuilen naast of aan uw pand? Ook deze nemen maken we weer als nieuw!

De juiste persoon op het juiste moment

De schoonmaak vindt plaats nadat uw werknemers vertrokken zijn: het geluid van een stofzuiger kan immers voor afleiding zorgen. Dit betekent dat onze planning goed moeten aansluiten op die van uw personeel. Blijft een van uw teams langer doorwerken? Een tijdig telefoontje naar uw contactpersoon bij Argo Schoonmaakservice is voldoende; uw schoonmaakspecialist komt later, werkt om u heen of verzorgt de schoonmaak op een ander moment. We begrijpen dat flexibiliteit en vertrouwen van groot belang zijn.

Schoonmaakservice op maat

Een aangename werkplek is belangrijk voor uw werknemers. Ook wanneer dit niet achter een bureau is, maar in een productiefaciliteit of op een bouwplaats. Ons team is van alle markten thuis en ook op deze plekken zijn we u graag van dienst. Voor industriële reiniging, glasbewassing, het schoonmaken voor een bouwoplevering en voor andere specialistische schoonmaakwensen gaan we graag met u het gesprek aan. Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.