Zorginstellingen

Home » Sectoren » Zorginstellingen

Schoonmaak in zorginstellingen op hoog niveau

In de zorg is schoonmaak niet zomaar een kwestie van een frisse uitstraling: in een ziekenhuis is goede hygiëne van levensbelang. Onze specialisten hebben veel ervaring met het schoonmaken in onder andere ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

We weten als geen ander wat het uitbreken van een virus kan betekenen. Snel en grondig ingrijpen is vereist, zeker in de zorg. Wij ondersteunen u in eerste instantie door met speciale schoonmaakmiddelen het verspreiden van virussen in bijvoorbeeld ziekenhuizen zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch een virusuitbraak plaatsvinden, dan zorgen we ervoor dat geïnfecteerde ruimtes grondig gereinigd worden, zodat we het virus zo snel mogelijk terug kunnen dringen.

Schoonmaken in de zorg vraagt een unieke aanpak

Het schoonmaken van bijvoorbeeld bedrijfspanden gebeurt meestal wanneer de medewerkers naar huis zijn. Dit gaat niet in de zorg. De schoonmaker heeft daardoor interactie met patiënten. Dit vraagt om een mensgerichte instelling: niet iedereen kan zomaar in deze rol stappen.

Argo Schoonmaakservice is dé schoonmaakspecialist voor de zorg in Groningen, Friesland en Drenthe. We werken uitsluitend met ons eigen personeel, in totaal zijn dat zo’n 500 werknemers. Onze collega’s zijn allen goed opgeleid, ervaren en begrijpen hoe ze met patiënten om moeten gaan. Een sociale en mensgerichte instelling staat hierin bij ons altijd voorop.

Vaste schoonmaakpartner voor zorginstellingen

Wij werken als vaste schoonmaakpartner voor verschillende zorg- en zorggerelateerde instellingen. Zo kunnen we voor u de dagelijkse- of reguliere schoonmaak op ons nemen van bijvoorbeeld de entree, de hal, de balie, de toiletten en andere algemene ruimtes. Daarnaast zetten we onze specialistische kennis graag in voor het schoonmaken van de kamers waar patiënten zich in bevinden. Voor iedere situatie hebben we de juiste mensen en middelen in huis.

Vertrouwde gezichten voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen en bejaardentehuizen

Voor het welzijn van ouderen en mensen in bijvoorbeeld de gehandicaptenzorg is het van cruciaal belang dat de leefomgeving écht schoon is. Voor het reguliere onderhouden en schoonmaken in bijvoorbeeld de ouderenzorg, de zorg voor gehandicapten en in verzorgingshuizen is het erg fijn dat de bewoners te maken krijgen met dezelfde gezichten. Daar zorgen wij voor.

Wij werken uitsluitend met ons eigen personeel. Dit zijn gepassioneerde mensen die vaak al jarenlang bij ons in dienst zijn. Die herkenbaarheid is een grote meerwaarde voor de bewoners. We merken telkens weer dat, zeker wanneer de bewoners op leeftijd zijn, het tegenkomen van vaste gezichten voor een vertrouwd en veilig gevoel zorgt.

Uw partner voor schoonmaak in de zorg

Onze medewerkers hebben veel ervaring met schoonmaken op verschillende plekken in de zorg. Bent u benieuwd naar hoe we u kunnen ondersteunen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.