Over Argo

Home » Over Argo

Argo, goed voor haar Argonauten

Argo Schoonmaakservice is een nuchter familiebedrijf uit Noord-Nederland. Argo telt momenteel 450 medewerkers die allen doormiddel van saamhorigheid zorgen voor duidelijkheid en kwaliteit. Onze werkwijze is daarbij simpel en effectief. Met een visie waarbij Argo kijkt naar kwaliteit en service vormen er prettige samenwerkingen met onze relaties.

De vraag naar kwaliteit in de schoonmaak verzorgen wij door onze Argonauten opleidingen aan te bieden en deze met zijn of haar collega’s te gaan volgen. Met hun eigen leidinggevende die deze lessen verzorgd wordt er ten slotte een examen afgenomen waarbij zij een RAS-gecertificeerd diploma kunnen ontvangen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een andere vraag? Pak de telefoon of vul het contactformulier in. Of maak meteen een afspraak voor een blijvende offerte.

Argo denkt mee met haar relaties

Wij zijn de ogen op de locatie, het bij en aansturen van onze Argonauten gebeurd door onze specialisten in de schoonmaak. Argo kijkt verder en denkt mee met de relatie waaruit een fijne samenwerking ontstaat waarbij klant ontzorgt wordt. Bij het ontzorgen kunt u denken over het advies geven over hygiënevragen, de lay-out van uw pand en of andere vraagstukken.

"Argo vormt zich door saamhorigheid en kwaliteit"

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Wat anderen vinden van Argo Schoonmaakservice

Argo Schoonmaakservice
maakt ons pand al jaren schoon.
Het personeel is altijd erg
vriendelijk en professioneel.
Argo Schoonmaakbedrijf is een
prettig bedrijf om mee samen te
werken. Afspraak is afspraak.
Denis Prkić

Prima schoonmaakbedrijf.
Werken wij al jaren mee. Hebben
een proactieve houding in oplossen
van schoonmaakproblemen.
Korte lijntjes in contacten wat
maakt tevreden klanten.
Johan Pas
Zeer tevreden over Argo
Schoonmaakservice. Vriendelijk
personeel, meedenkend en
professioneel. Ik zou het bedrijf
zeker aanraden!
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Miriam Huizing

Wat anderen vinden van Argo Schoonmaakservice

Argo Schoonmaakservice maakt ons pand al jaren schoon. Het personeel is altijd erg vriendelijk en professioneel. Argo Schoonmaakbedrijf is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is afspraak.

Denis Prkić

Prima schoonmaakbedrijf. Werken wij al jaren mee. Hebben een proactieve houding in oplossen van schoonmaakproblemen. Korte lijntjes in contacten wat maakt tevreden klanten.

Johan Pas

Zeer tevreden over Argo Schoonmaakservice. Vriendelijk personeel, meedenkend en professioneel. Ik zou het bedrijf zeker aanraden! Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Miriam Huizing