Bouw

Home » Sectoren » Bouw

Schoonmaak in de bouw op hoog niveau

In de bouw is het hard werken, in weer en wind. Dit zorgt er nog wel eens voor dat ruimtes, zoals de keten waarin geluncht wordt, intensief gebruikt worden. Vaak wordt er zand mee naar binnen gelopen en we snappen dat werkkleding vies wordt. Dit houdt in dat het schoonmaken van de bouwplaats en van uw keten een belangrijk onderdeel is van het gehele bouwproces – een schone plek om te lunchen en om te overleggen is een absolute must. Argo Schoonmaakservice is dé schoonmaakspecialist voor uw bouwoplevering in Groningen, Drenthe en Friesland.

Wij nemen de schoonmaak van keten en uw bouwproject graag op ons: neem contact met ons op om uw wensen met een van onze specialisten door te spreken.

Schoonmaak van uw (bouw)keten

De keet is een centrale plek in het bouwproces. Hier wordt geluncht, koffie gedronken, overlegd en worden belangrijke zaken besproken. In alle keten op de bouwplaats moet het daarom schoon zijn.

Ook voor de uitstraling van uw project is het van belang dat uw uitvoerderskeet of vergaderkeet schoon is en er áltijd netjes uitziet. Hier spreekt u tenslotte af met partners en vindt het overleg plaats met opzichters en uitvoerders. Dit vraagt een dagelijkse schoonmaakbeurt door schoonmakers die weten wat ze doen. Er komt veel zand naar binnen in bouwketen: dit wordt niet zomaar met een reguliere stofzuiger verholpen. Onze specialisten beschikken over speciale apparatuur waarmee we ervoor zorgen dat uw keet iedere dag weer als nieuw aanvoelt.

Argo Schoonmaakservice houdt de bouwplaats werkbaar

Bouwmaterialen komen in een verpakking die soms blijft liggen, niet alle bouwmaterialen worden helemaal gebruikt en ook op andere manieren komt er afval op de bouwplaats terecht. Afval op de bouwplaats ligt vaak in de weg en kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Ons team helpt u graag met het veilig en netjes houden van de bouwplaats door uw afval op een verantwoorde manier af te voeren. Deze samenwerking kan op allerlei manieren ingevuld worden; tijdens de werkdag, nadat uw collega’s vertrokken zijn of achteraf. Dit doen wij als partner voor de bouwoplevering. We gaan graag het gesprek met u aan om al uw wensen door te nemen.

Heeft u vragen, ideeën of bent u benieuwd naar hoe we u kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op.