Onze bouwoplevering

Home » Onze diensten » Bouwoplevering

Bouwoplevering op hoog niveau

Aan het einde van een bouwproces kan de spanning flink oplopen. Er zijn strakke deadlines die gehaald moeten worden en flexibiliteit is erg belangrijk: we begrijpen dat er héél veel dingen tegelijk moeten gebeuren. Het schoon opleveren van het project is een van de laatste klussen op de lijst, maar wel eentje die met zorg gedaan moet worden, door een professioneel schoonmaakbedrijf. Ná de bouwoplevering zullen de (nieuwe) bewoners of de werknemers immers het pand betrekken: het is van belang dat het gebouw netjes is en goed wordt schoongemaakt.

Ons ervaren team staat voor u klaar bij iedere bouwoplevering

De oplevering van uw nieuwbouwproject of verbouwing vraagt niet alleen om een krachtige inzet en begrip voor de omstandigheden, maar vooral om de nodige ervaring. Het team van professionals van Argo Schoonmaakservice heeft veel ervaring met het inplannen van de juiste mensen op het juiste moment en op de juiste locatie. Dit doen we hoofdzakelijk in de noordelijke provincies, bij bouwopleveringen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Ook ‘op de vloer’ werken we uitsluitend met ons eigen personeel. Dit zorgt ervoor dat wij flexibiliteit kunnen bieden wanneer er bijvoorbeeld een deadline naar voren of naar achteren schuift. Ook stelt het ons in staat om continuïteit te bieden, omdat er weinig verloop onder ons personeel is.

Een verbouwing, de bouw van een woning of zelfs een heel project: keurig opgeleverd

Onze schoonmakers zorgen ervoor dat er van de bouw of verbouwing niets meer te zien is. Een verbouwing brengt vaak voor veel stof in de woning. Dit stof wordt vakkundig verwijderd en het sanitair wordt volledig gereinigd. Ook zorgen we ervoor dat het tapijt of een harde vloer behandeld wordt, schoon is en dat de keuken blinkt.

In overleg kunnen we de woning bezemschoon of instapklaar opleveren. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.