Industriele reiniging

Home » Onze diensten » Industriële reiniging

Industriële reiniging

Professioneel reinigen in een industriële omgeving is een vak apart. Ieder bedrijf maakt gebruik van andere machines, werkt met andere producten en stelt daarom andere eisen aan de schoonmaak. Één zaak staat echter altijd voorop: u wilt een schone en veilige werkplek voor uw medewerkers.

Zeker in omgevingen waar bijvoorbeeld voedsel of andere bederfelijke waren geproduceerd of bewerkt worden, is hygiëne van het allergrootste belang. Hiervoor maken we gebruik van professionele apparatuur en speciale middelen die geschikt zijn voor uw machines of apparatuur.

Het afstemmen van uw wensen en de benodigde diensten gaat uiteraard in overleg en na een uitgebreide inventarisatie bij uw bedrijf. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ontzorgen op het gebied van industriële reiniging? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gespecialiseerde schoonmakers met kennis van zaken

Het team van Argo Schoonmaakservice bestaat uit gepassioneerde mensen met oog voor detail en een neusje voor dienstverlening. Veel van onze collega’s zijn al lang werkzaam bij Argo Schoonmaakservice en hebben ervaring in de branche. Het reinigen van productielijnen, silo’s of andere productieomgevingen vraagt om een bepaalde expertise. Onze schoonmakers weten precies welke middelen wanneer gebruikt kunnen worden en welke materialen wél en juist niet geschikt zijn om te gebruiken in ieder soort omgeving.

Goede communicatie is een belangrijk onderdeel

Goed plannen en samenwerken is van belang bij het reinigen van industriële omgevingen. Wanneer uw medewerkers er niet zijn, zijn onze collega’s er wel. Dit moet goed op elkaar afgestemd worden. Zeker wanneer uw personeel bijvoorbeeld nachtdiensten draait, moet het schoonmaken niet in de weg staan. Onze planners zorgen ervoor dat onze dienstverlening en uw productie perfect op elkaar aansluiten.

Creëer een aangename, veilige en schone werkomgeving

Een schone productielijn is van belang om ervoor te zorgen dat uw producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast is een schone werkomgeving ook voor uw werknemers belangrijk. Zij werken immers dagelijks in deze omgeving. We gaan graag het gesprek met u aan over uw wensen omtrent industriële reiniging van uw productiefaciliteit. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u graag een afspraak maken? Vul het offerteformulier onderaan deze pagina in of neem direct contact met ons op.

De allround schoonmaakspecialisten van Argo Schoonmaakservice

Wanneer uw werknemers of klanten bij uw gebouw aankomen, is het aanzicht van uw bedrijf het visitekaartje. Naast het verzorgen van de industriële reiniging en het reguliere schoonmaakwerk in de utiliteit zorgen we er ook graag voor dat uw pand de uitstraling heeft die het verdient. Wij kunnen u verder ondersteunen door bijvoorbeeld zaken als glasbewassing en gevelreiniging op ons te nemen.

Argo Schoonmaakservice is hoofdzakelijk actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.