VvE bij Argo schoonmaakservice

Home » VvE Bij Argo schoonmaakservice
Een schoon pand voor uw bewoners? Dan bent u op de juiste plek bij Argo. Met behulp van
onze schoonmaakservice kan er altijd schoon geleefd worden. Of het nou gaat om
gezamenlijke ruimtes, hallen of hele woningen: alles is mogelijk. Onze schoonmakers
hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van woningen en
kantoorgebouwen.

Altijd een bekend gezicht over de vloer

Al onze medewerkers hebben een vast contract. En daar plukt u de vruchten van. Zo ziet u altijd dezelfde gezichten voorbij komen tijdens het schoonmaken. Dit zorgt niet alleen voor een veilig gevoel, maar biedt bewoners ook de kans een band op te bouwen met onze schoonmakers. Op die manier kunnen zij nog beter inspelen op de behoeftes en/of verzoeken van bewoners.

Ook werken wij altijd met een vast aanspreekpunt. Daar kan zowel u als de bewoners terecht voor eventuele verzoeken of vragen. Dat is de service die wij bieden aan onze
klanten. Vrijwel geen één verzoek is ons te gek.

Onze diensten:

Wij zijn een full service schoonmaakbedrijf. Wij bieden dus verschillende schoonmaakdiensten aan om zo uw gebouw er spic en span uit te laten zien. Zo is bijvoorbeeld glasbewassing één van onze populairste diensten. Wij kunnen glazenwassen op meerdere verdiepingen dankzij onze Argo-hoogwerker. En dat niet alleen, want wij beschikken namelijk ook over verschillende soorten ladders én tuckerpole-systemen.

Naast glasbewassingen kunnen wij ook de gevels grondig reinigen. Hierdoor ziet het gebouw er van zowel binnen als buiten weer als nieuw uit! Onze schoonmakers zijn breed inzetbaar en kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijkse schoonmaak uitvoeren. Dit is perfect aan te passen op uw voorkeur. Meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem vooral contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Brigite voor meer informatie!

Advies over onderhoudsinvesteringen

Kan het pand wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Maar weet u niet precies hoe? Klop dan gerust bij ons aan voor advies. Dankzij onze ervaring kunnen wij u advies geven over investeringen om het gebouw een flinke opknapbeurt te geven. Ook kunnen wij samen met u een plan opstellen zodat de bewoners in een schone omgeving kunnen leven!

Offerte aanvragen

Argo Schoonmaakservice is dé schoonmaakpartner in het noorden. Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand offerteformulier in, dan gaan we voor u aan de slag. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

We houden u graag op de hoogte van het laatste
nieuws via onze nieuwsbrief. Meld u hier aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.