Hét full-service schoonmaakbedrijf in Zwolle

Home » Schoonmaakbedrijf Zwolle

Schoonmaken in Zwolle

Wanneer uw bedrijf gevestigd is in Zwolle zijn wij bij Argo hét lokale full-service schoonmaakbedrijf. Ongeacht de grootte of het aantal verdiepingen van uw pand: onze schoonmakers staan voor u klaar.

Van alle markten thuis bij Argo

Bij Argo bieden wij verschillende schoonmaakdiensten aan. Een populaire dienst onder onze klanten is glasbewassing. Heeft uw pand meerdere verdiepingen? Dat is voor ons personeel geen probleem. Bij Argo werken we namelijk met onze eigen, speciale hoogwerker. En dat niet alleen, want wij gebruiken ook verschillende soorten ladders én tuckerpole-systemen.

Zo leveren wij het beste resultaat. En daar houdt het niet op. Nieuwbouw of renovatie op de agenda staan? Ook bouwopleveringen kunnen wij met zorg en beleid grondig schoonmaken. Op die manier kunnen wij u volledig ontzorgen.

Verder verzorgen wij ook de schoonmaak in utiliteitsgebouwen. In deze sector is dagelijkse schoonmaak enorm belangrijk. Hygiëne staat immers voorop. Wij maken alles grondig schoon bijvoorbeeld bureaus uitgebreid af te nemen en algemene ruimtes zoals vergaderruimtes netjes te houden. Verder wordt de kantine ook dagelijks schoongemaakt, evenals sanitaire voorzieningen. Alles voor een schone werkplek.

Onze schoonmakers staan voor u klaar

Bij Argo is het personeel onmisbaar. En precies om deze reden heeft iedereen een vast contract. Geen wisselende gezichten en altijd een andere schoonmaker bij u op kantoor dus. In plaats daarvan ziet u iedere keer dezelfde gezichten voorbij komen.

Ons personeel denkt graag met u en uw collega’s mee om zo de werkplek te laten stralen. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd zeggen ze dan. Omdat wij klantenservice enorm belangrijk vinden werken wij daarnaast ook met een vast aanspreekpunt. Daar kan u terecht voor bijvoorbeeld een speciaal verzoek of een opmerking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Schoonmaak bij verbouwingen in Zwolle

Laat u een nieuws bedrijfspand bouwen? Gefeliciteerd! Dat is een memorabele stap in uw carrière. Dit kost dan ook veel tijd en werk. Gelukkig kunnen wij u ontzorgen door de schoonmaak van het nieuwe pand op ons te nemen.

Onze schoonmakers hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van nieuwbouwprojecten. Dit niet alleen voor uw kantoor, maar ook bij woonhuizen. Kortom: er is van alles mogelijk. Ook bij een renovatie helpen wij u graag met het schoonmaken.