Het beste schoonmaakbedrijf in Winschoten

Home » Schoonmaakbedrijf Winschoten

Schoonmaken in Winschoten

Altijd een schone en frisse werkplek? Dan ben je bij ons van Argo schoonmaakservice op het juiste adres. Wij zorgen samen met onze specialisten voor een opgeruimde werkomgeving. Zo kan jij (en je personeel) in alle rust aan het werk.

Bedrijfsschoonmaak Winschoten

Bij Argo zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijspanden. Dit doen we samen met een team vol ervaren schoonmakers. Omdat alle schoonmakers een vast contract hebben zie je altijd bekende gezichten voorbij komen op de werkvloer.

Dit maakt schoonmaken een stuk persoonlijker, betrouwbaarder én bovendien ook veilig. Wanneer je bepaalde verzoeken of vragen hebt kan je tevens altijd terecht bij ons eigen, vaste aanspreekpunt.

Winschoten is Argo dan ook zeker niet onbekend. Zo maken wij verschillende bedrijven in de buurt al tijdenlang schoon. Ongeacht de grootte van het pand zijn er altijd genoeg medewerkers om de klus te klaren.

Ook voor specifieke schoonmaakklusjes kan je bij ons terecht. Denk maar eens aan glasbewassing bijvoorbeeld. Een pand met meerdere verdiepingen? Ook dat is geen probleem. Meer weten? Ons team staat je graag te woord!

Wat wij bij Argo doen:

Zoals eerder gezegd is bij Argo van alles mogelijk. Eigenlijk is vrijwel geen één schoonmaakklus ons te gek. Om u een beter beeld te geven van de verschillende schoonmaak mogelijkheden staan hieronder een aantal op een rijtje:

  • Vloeronderhoud: schoonmaak van de vloer, ongeacht soort materiaal – Routine schoonmaak van kantoren
  • Gevelreiniging: altijd schone gevels voor een mooie uitstraling van buitenaf –
  • Glasbewassing: wij werken met ladders, tuckerpole-systemen en onze eigen Argo-hoogwerker. Dit maakt glazenwassen op meerdere verdiepingen mogelijk

Renovatie of nieuw pand? Ook dan kan je terecht bij Argo

Een nieuw kantoor in de maak? Of laat u uw huidige kantoor renoveren? Ook dan helpt ons team graag bij de schoonmaak. Zo heeft ons personeel al meerdere jaren ervaring met het schoonmaken van verschillende renovaties en nieuwe kantoren. Hierdoor kan jij direct aan
de slag in een schoon en opgeruimd nieuw kantoor. Dat scheelt niet alleen een hoop werk, maar ook tijd.