Schoonmaak van hoge kwaliteit bij Argo

Home » Schoonmaakbedrijf Veendam

Schoonmaken in Veendam

Wanneer uw huis niet opgeruimd raakt u waarschijnlijk een stuk sneller gestrest. Niet gek, want een opgeruimd huis zorgt voor een rustig hoofd. Bij een werkplek is dit uiteraard ook het geval. Ongeacht de grootte van het pand: bij Argo bent u op de juiste plek voor een bedrijfsschoonmaak.

Jouw ervaren schoonmaakpartner in Veendam

Een kantoorpand vereist veel schoonmaakwerk. Bureau’s, de kantine, de hallen en kantoren: ze worden allemaal vies. Zeker wanneer er regelmatig klanten over de vloer komen of u een groot aantal medewerkers in dienst heeft. Dit zelf allemaal opruimen is een behoorlijk tijdrovende klus.

Gelukkig kunnen wij u van Argo schoonmaakservice hier goed bij helpen. Hoe we dat doen? Wij zorgen voor opgeruimde bureaus, nette toiletten en een schone kantine. Zo kan het personeel in de ochtend met een gerust hart weer aan het werk. Meer weten? Lees alles over onze schoonmaakdiensten voor uw bedrijfspand.

Schoonmaak in iedere sector

Of uw bedrijf nou actief is in de online marketing of bijvoorbeeld de zorg: wij maken overal schoon. Een schone werkplek is niet alleen fijn, maar ook veilig. En om dit te bereiken dienen alle hoekjes van de ruimte grondig gereinigd te worden.

Ons team is dan ook gespecialiseerd in grondige schoonmaak. Er worden geen stukjes overgeslagen en alles wordt na schoonmaak gecontroleerd. Zo weet u zeker dat uw werkplek veilig is voor gebruik.

Bij schoonmaak in de zorg zijn er vaak patiënten aanwezig. Voor ons is dat geen probleem: mensgerichte aanpak staat voorop. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben de nodige ervaring in huis voor het schoonmaken van zorginstellingen.

Renovatie of nieuw pand in Veendam? Argo staat voor je klaar

Een nieuw kantoor of een renovatie kost enorm veel werk en tijd. Waarschijnlijk heeft u het hier al druk genoeg mee. En er moet dan óók nog schoongemaakt worden. Gelukkig staat ons team van Argo voor u klaar.

Met jarenlange ervaring in de schoonmaak is jouw nieuwe pand helemaal schoon. Dit ongeacht het aantal verdiepingen. Wij werken namelijk met ladders, tuckerpole-systemen en onze eigen Argo-hoogwerker. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op.