Argo Schoonmaakservice voor schoonmaak in Stadskanaal

Home » Schoonmaakbedrijf Stadskanaal

Bent u op zoek naar een nuchtere, betrouwbare organisatie die zich focust op kwaliteit?
Argo is al jaar en dag aanwezig in Stadskanaal en omgeving. Binnen dit gebied voeren wij de schoonmaak uit bij meer dan 20 bedrijven in Stadskanaal en dit doen wij met een objectleider en meer dan 10 gemotiveerde schoonmaakprofessionals. Dit vaste team zorgt voor herkenbare gezichten die al jaar en dag een hecht team vormen en de kwaliteit waarborgen. Vaste medewerkers én een vaste invaller: dat is prettig voor elke organisatie en bewaakt onze schoonmaakkwaliteit.

Meer weten over wat wij doen in Stadskanaal? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Argo Schoonmaakservice is dé totaaloplosser voor Stadskanaal

Wij voeren de totale schoonmaakoplossing uit, van dagelijkse schoonmaak en glasbewassing tot aan gevelreiniging. Dit doen wij enkel en alleen met gediplomeerde eigen medewerkers. De leidinggevenden denken met uw organisatie mee om het gewenste resultaat en een eerlijke blik op de lay-out van uw pand te kunnen geven. Dit is immers het eerste wat de medewerkers en ( nieuwe ) klanten zien als ze op locatie aankomen.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Brigite voor meer informatie!

Advies op maat voor uw organisatie

Glanzende ruiten van uw bedrijfspand, blinkende gevels, een schone oplevering van uw nieuwbouwproject, een nette en schone werkplek voor uw collega’s of een gereinigde bouwkeet en een bouwplaats waar gewerkt kan worden: onze schoonmaakprofessionals kunnen u op heel veel manieren ontzorgen.

Bent u benieuwd wat Argo Schoonmaakservice in Stadskanaal voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag mee naar uw bedrijf en de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social Media.


Uw gegevens zijn veilig bij ons.