Betrouwbare en efficiënte schoonmaak in Roden

Home » Schoonmaakbedrijf Roden

Schoonmaken in Roden

Heeft uw kantoorpand in Roden een schoonmaakbeurt nodig? Dan bent u bij Argo schoonmaakservice op het juiste adres. Ons team staat voor u klaar bij de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand. En dat niet alleen: wij zijn ook gespecialiseerd in het schoonmaken van zowel renovaties als nieuwbouwprojecten.

Altijd een vertrouwd gezicht in Roden

Bij ons van Argo staat het personeel voorop. Daarom hebben al onze medewerkers een vast contract. En dat heeft voor u ook een groot voordeel. Zo ziet u niet steeds wisselende gezichten tijdens het schoonmaken, maar juist een vertrouwd gezicht. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid én vertrouwen.
Verder bouwt uw personeel zo ook een band op met ons team. Hierdoor kunnen wij nog betere en persoonlijkere service aanbieden. Een echte win-win situatie dus. Wilt u een vraag stellen, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en neem dan vooral contact met ons op.

Schoonmaak bij renovaties en nieuwe bedrijfspanden in Roden

Laat u een nieuw bedrijfspand bouwen? Een mooie, maar ook spannende mijlpaal. Er moet waarschijnlijk een hoop gebeuren. En om dan nog maar te spreken over het schoonmaken. Gelukkig zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het schoonmaken van nieuwe bedrijfspanden.

En dat niet alleen, want ook bij renovaties kan Argo u helpen. Zo wordt het gerenoveerde pand spic en span aangeleverd. Dat scheelt een hoop tijd die u weer kan gebruiken voor uw onderneming. En dat is slechts één van de vele diensten die wij aanbieden bij Argo.

Onze schoonmaakservice in Roden:

Bedrijven uit iedere sector in Roden kunnen bij ons terecht. Zo heeft ons personeel bijvoorbeeld ervaring met schoonmaken in zorginstellingen. Dit doen ze met een mensgerichte aanpak, voor het beste resultaat. Maar ook schoonmaak bij verbouwingen is mogelijk. Zo is er altijd een schone keet voor de harde werkers om even tot rust te komen.

Hieronder staan een paar van onze meest populaire diensten op een rijtje:

  • Vloeronderhoud: schoonmaak van de vloer, ongeacht soort materiaal – Routine schoonmaak van kantoren
  • Gevelreiniging: altijd schone gevels voor een mooie uitstraling van buitenaf
  • Glasbewassing: wij werken met ladders, tuckerpole-systemen en onze eigen Argo-hoogwerker. Dit maakt glazenwassen op meerdere verdiepingen mogelijk