Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Noord-Nederland

Home » Schoonmaakbedrijf Noord-Nederland

Schoonmaken in Noord-Nederland

Argo voelt zich prettig in het Noord Nederland. Wij zijn een MKB-bedrijf met dekking in heel Noord-Nederland. Zoekt u een nette, rustige organisatie die zich inzet op kwaliteit en dienstverlening? Dan is Argo uw partij. Onze expertises in de schoonmaak zijn:

  • Schoonmaakonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Gevelreiniging;
  • Vloeronderhoud;
  • Bouwoplevering;
  • Keetschoonmaak.

Meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag met u mee naar uw wensen en de mogelijkheden.

Argo Schoonmaakservice is dé schoonmaakpartner in Noord-Nederland

Van kantoorpanden tot aan industriële omgevingen: wij staan klaar voor u. Onze eigen schoonmaakmedewerkers en specialisten zijn allen gediplomeerd en gaan geen uitdaging uit de weg. Argo biedt hen de begeleiding die nodig is en heeft mede hierdoor een bijzonder lang gemiddeld contractduur van meer dan 9 jaar. Op het moment bestaan wij uit 450 gemotiveerde professionals die dagelijks schone omgevingen creëren.

Schoonmaakdiensten voor kantoren en bedrijven >>

Een partner die meedenkt met uw wensen en budget

Argo stelt zich op als adviescentrum en sparringpartner voor u en uw bedrijf. Wij denken graag mee in kansen, lay-out en budgetten die gereserveerd zijn voor facilitaire zaken.
Onze managers zijn expert in de schoonmaak en zijn bekend met vrijwel alle uitdagingen in de schoonmaak, door mee te denken in innovatie oplossingen en eerlijkheid bieden wij de service die uw organisatie verdient. 

Bent u benieuwd wat Argo Schoonmaakservice voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag mee naar uw bedrijf en de mogelijkheden die we u kunnen bieden.