Hoge kwaliteit schoonmaak bij Argo in Meppel

Home » Schoonmaakbedrijf Meppel

Schoonmaken in Meppel

Bij Argo schoonmaakservice zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand er weer spic en span uitziet. Dit doen wij met behulp van een team vol ervaren schoonmakers. Deze hebben ervaring met schoonmaken in allerlei verschillende sectoren. Op die manier kunnen wij u hoge kwaliteit schoonmaak in Meppel aanbieden.

Professionele schoonmaak in de bouw en zorg

Schoonmaken in zorginstelling? Dat is voor ons team geen probleem. Zij werken met een mensgerichte aanpak die hier perfect op aansluit. Voor de bouw is dit precies hetzelfde verhaal. Zo zorgt ons personeel ervoor dat de keet heerlijk schoon is.

Op die manier kan het personeel in een schone omgeving tot rust komen tussen het harde werken door. Of het nou gaat om dagelijkse schoonmaak of niet: ons personeel in Meppel staat paraat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem volledig vrijblijvend contact met ons op!

Uw eigen full-service schoonmaakbedrijf in Meppel

Wij zijn een full-service schoonmaakbedrijf. Dat betekent dat eigenlijk geen één klus te gek is. Ons personeel is gewend aan verschillende schoonmaakklussen in Meppel. De sector maakt hierbij niet uit, evenals het aantal verdiepingen. Hieronder ziet u een greep van de meest populaire schoonmaakdiensten:

  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Bouwopleveringen
  • Schoonmaak in utiliteitsgebouwen

Schoonmaak bij renovatie en nieuwbouw Meppel

Wordt uw oude bedrijfspand gerenoveerd? Dan moet er waarschijnlijk een hoop gebeuren. Om dan nog maar te beginnen over het schoonmaken. Gelukkig kunnen onze schoonmakers hier uitstekend bij helpen. Omdat Argo een full-service schoonmaakbedrijf is verzorgen wij ook de schoonmaak tijdens renovaties.

Zo wordt uw nieuwe kantoor volledig schoon en fris opgeleverd. Laat u een nieuw bedrijfspand bouwen? Ook dan staat het team klaar om mee te helpen bij de schoonmaak. Op die manier kan u zich volledig richten op de inrichting van het nieuwe kantoor.