Het schoonmaakbedrijf van Leeuwarden: Argo Schoonmaakservice

Home » Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Schoonmaken in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor de dagelijkse schoonmaak bij uw bedrijf in Leeuwarden, de glasbewassing van uw kantoorpand of hulp bij bouwopleveringen van uw project? Argo Schoonmaakservice staat voor u klaar! Leeuwarden staat Argo al voor meer dan 30 andere bedrijven klaar en zal ook voor uw bedrijf een schone omgeving kunnen creëren. Onze twintig vaste gezichten staan klaar om ook bij uw bedrijf te beginnen, uiteraard krijgen zij de begeleiding en controle van een objectleidster die ook uw contactpersoon is.

Maak kennis met onze schoonmaakdiensten in Leeuwarden

Een schoon en representatief bedrijfspand is een vereiste voor uw collega’s om hun werk goed te kunnen doen. Daarnaast is het aanzicht van uw bedrijf het eerste wat (potentiële) klanten zien: u wilt toch graag een goede eerste indruk achterlaten? Het team van Argo Schoonmaakservice is gespecialiseerd in het schoonmaken en het schoonhouden van uw bedrijf in Leeuwarden. Van gevelreiniging tot glasbewassing en dagelijkse schoonmaak op de werkvloer en van uw kantine: bij Argo Schoonmaakservice bent u aan het juiste adres.

Gevelreiniging in Leeuwarden

Gevels van kantoren en bedrijfspanden in Leeuwarden hebben het zwaar te verduren. Graffiti, aanslag van bijvoorbeeld mossen, invloeden van regen, vorst en zonlicht: dit heeft allemaal invloed op de gevels en kozijnen van uw pand. Door uw pand goed te onderhouden, zorgen we ervoor dat het in optimale conditie blijft.

Het verwijderen van ongewenste graffiti vraagt om specialistische apparatuur: ook hiermee kunnen we u helpen. We maken gebruik van de hoogwaardige reinigingsmiddelen van Mavro. Deze duurzame middelen zorgen ervoor dat de graffiti vervolgens gemakkelijk met heet water te verwijderen is. Lees meer over gevelreiniging of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Professionele glasbewassing in Leeuwarden

Of het nu gaat om de ramen bij de ingang en op de begane grond van uw bedrijfspand in Leeuwarden of om de ruiten op de 17e verdieping van uw kantoorpand in de stad: wij krijgen ze schoon! Afhankelijk van uw vraag zetten we onze specialistische apparatuur in.
Meer weten over glasbewassing? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar schoonmaak voor uw bedrijf of kantoorpand in Leeuwarden?

Een schone werkvloer is een vereiste voor uw collega’s om hun werk verantwoord en met plezier te kunnen doen. Dit geldt voor kantoorpanden in Leeuwarden, maar natuurlijk ook voor bedrijven die actief zijn in de industrie. Hier speelt veiligheid een nog grotere rol. Door regelmatig en grondig de machines en werkplaats te reinigen, voorkomen we samen gevaarlijke situaties.

Uw wensen staan hierbij voorop en wij denken graag met u mee. We begrijpen dat het stofzuigen van de werkvloer pas gebeurt nadat uw collega’s vertrokken zijn: onze schoonmakers gaan zelfstandig te werk en verzorgen hun eigen schoonmaakuitrusting. 

De specialisten van Argo Schoonmaakservice staan voor u klaar

Wij ontzorgen u graag bij het schoonhouden en onderhouden van uw kantoor in Leeuwarden. Onze kracht zit hem in de kwaliteit van onze collega’s. Zij zijn allen goed opgeleid en bij ons in vaste dienst: hier zijn we bijzonder trots op! 

Dit levert allerlei voordelen voor u en uw collega’s op. We vinden het belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. Doordat onze collega’s lang bij ons zijn, zult u – wanneer mogelijk – steeds dezelfde gezichten zien. Dit zorgt voor herkenbaarheid en een teamgevoel. Daarnaast herkennen onze schoonmakers de wensen en voorkeuren van uw collega’s: de samenwerking wordt zo alleen maar sterker. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over wat we voor uw bedrijf in Leeuwarden kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee.