Schoonmaakbedrijf in Leek nodig? Kies voor Argo!

Home » Schoonmaakbedrijf Leek

Schoonmaken in Leek

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Bij een werkplek is dat natuurlijk ook het geval. Een schone werkomgeving zorgt ervoor dat u en uw collega’s productief en overzichtelijk aan het werk kunnen gaan. Hier helpen de specialisten van Argo schoonmaakservice graag bij.

Schoonmaak bij bedrijven in Leek

Denk je aan schoon, dan denk je aan Argo. Wij zijn hét nummer één schoonmaakbedrijf in Leek en bestaan uit een team vol ervaren schoonmakers. Deze schoonmakers zijn allemaal vast bij ons in dienst, waardoor u niet steeds wisselende gezichten voorbij ziet komen. Dit zorgt niet alleen voor veilig maar ook betrouwbaar schoonmaken. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kan u terecht bij ons vaste aanspreekpunt.

En daar stopt onze service niet. De kwaliteit van ons werk staat voorop. Zo voeren wij voor enorm veel bedrijven in Leek het vaste schoonmaakonderhoud uit. Dit met behulp van vier leidinggevenden afkomstig uit Leek zelf, en een team van meer dan 50 schoonmakers. Kortom: meer dan genoeg mankracht voor de klus, ongeacht de grootte van het bedrijfspand.

Wat wij zoal doen? Denk aan glasbewassing of gevelreiniging bijvoorbeeld. Voor al uw schoonmaakklusjes zijn wij inzetbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

Wat je van ons kan verwachten:

We hebben net al even kort een paar van de mogelijkheden bij Argo besproken. Hieronder staan onze populairste diensten speciaal voor u overzichtelijk op een rijtje. En onthoud goed: alles is mogelijk.

  • Vloeronderhoud: altijd een schone vloer, ongeacht het materiaal
  • Glasbewassing: wij werken met ladders, tuckerpole-systemen en onze eigen Argo-hoogwerker. Zo kunnen wij glazenwassen op meerdere verdiepingen – Dagelijkse schoonmaak van kantoren
  • Gevelreiniging: onder andere het verwijderen van graffiti

Schoonmaak van nieuwbouw en renovaties

Laat u een eigen kantoor bouwen? Of uw huidige kantoor renoveren? Ook voor deze klussen kan u Argo inhuren. Ons team heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van bouwopleveringen. Zo wordt uw nieuwe kantoor spik en span aangeleverd. Dat scheelt u een hoop tijd.