Schoonmaakbedrijf Argo in Joure

Home » Schoonmaakbedrijf Joure

Schoonmaken in Joure

Argo stelt zich al jaren op als dé partner voor schoonmaak in Joure. Door Joure en Heerenveen samen met één team te behartigen zorgen wij voor continuïteit en daarmee kwaliteit. Argo is de nuchtere organisatie die een full service aanbod biedt voor de schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en/of andere locaties.

Met onze eigen medewerkers die allen gediplomeerd vakgeschoold schoonmaker zijn weten zij de kneepjes van het vak en onder begeleiding van onze objectleider voeren wij gezamenlijk de schoonmaak uit en zorgen voor beheersing van het onderhoud.

Uw pand verdient kwaliteit

Uw pand is hét visitekaartje voor het ontvangen van klanten en medewerkers. De uitstraling van uw pand zegt iets over de professionele benadering die externe personen bij uw organisatie kunnen creëren. Wij dragen graag ons steentje hieraan bij, hierbij te denken aan de schoonmaak binnen en de glasbewassing en/of gevelonderhoud aan de buitenkant.
Onze specialisten staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Schone gevels in Joure

Vervuilde gevels door weersomstandigheden, uitlaatgassen of door graffiti maken wij tot nieuw door onze eigen professionals. Naast het tot nieuw krijgen maken wij gebruik van landelijks beste beschermingscoatingen die per ondergrond apart van elkaar aangebracht worden. Zo blijft uw gevel jarenlangs onaangetast. 

Lees meer over gevelreiniging of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Argo Schoonmaakservice staat klaar in Joure

Totale ontzorging van uw schoonmaak is ons doel, zodat u zich kan focussen op uw dagelijkse taken. Door onze schoonmaak kan uw organisatie de focus houden op uw corebusiness. 

In contact komen met Argo?