Argo: dé schoonmaakservice voor bedrijven in Hoogezand

Home » Schoonmaakbedrijf Hoogezand

Schoonmaken in Hoogezand

Bij Argo schoonmaakservice is het personeel gespecialiseerd in bedrijfsschoonmaak. Ongeacht de sector. Zo hebben onze medewerkers jarenlange ervaring met bijvoorbeeld het schoonmaken van zorginstellingen. Maar ook reeds gerenoveerde bedrijfspanden of nieuwbouw kantoren vallen onder onze specialiteit. Kortom: bij Argo is uw bedrijf in goede handen.

Speciale schoonmaak in de bouw en zorg

In sommige sectoren is een speciale manier van schoonmaken van enorm belang. In de bouwplaats bijvoorbeeld. De bouwketen moeten door het harde werk regelmatig gereinigd worden. Een schone plek om even tot rust te komen en te lunchen tussen het werk door is enorm belangrijk. Voor een schone bouwoplevering, nieuwbouwproject of verbouwing bent u bij Argo op het juiste adres.

En dat niet alleen. In de zorg dient er ook met een menselijke aanpak te worden schoongemaakt. Vaak zijn bij zorginstellingen de cliënten ook aanwezig tijdens het schoonmaken. Daarom is ons personeel erop getraind om op een mensgerichte manier schoon te maken.

Glasbewassing, vloeronderhoud en véél meer in Hoogezand

Ons team tovert jouw kantoorpand om in een fijne en schone werkplek. En dit is erg belangrijk, zeker voor de productiviteit van uw personeel. Een opgeruimd kantoor is namelijk een opgeruimd hoofd.

Schone toiletten, een opgeruimde kantine en een georganiseerd bureau: ons team doet het met alle liefde. Naast dagelijkse schoonmaak bieden wij bijvoorbeeld ook vloeronderhoud en glasbewassing aan. Meer weten? Kom meer te weten over de schoonmaakdiensten van Argo.

Onze schoonmaakservice in Hoogezand:

Ongeacht de sector: Argo staat voor u klaar. Al onze medewerkers zijn vast in dienst waardoor u altijd dezelfde, vertrouwde gezichten op de werkvloer ziet verschijnen. Dit is niet alleen veiliger, maar ook een stuk betrouwbaarder. Tevens hebben wij een vast aanspreekpunt voor eventuele opmerkingen of verzoeken.

Wist u wel dat wij werken met speciale tuckerpole-systemen en onze eigen Argo-hoogwerker? Hierdoor kunnen wij glazenwassen op verschillende verdiepingen. Wij kunnen dus zowel kleine als grote bedrijfspanden schoonmaken. Vragen? Wij staan u graag te woord.