De schoonmaakoplossing van Heerenveen

Home » Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Schoonmaken in Heerenveen

Op zoek naar een oplossing voor uw schoonmaak in Heerenveen en omgeving? Argo staat al jaren klaar in Heerenveen met haar specialisten en objectleider, van schoonmaakonderhoud tot aan alle specialistische klussen in de schoonmaak.

Uw schoonmaakoplossing is onze Argo formule, gekend door onze nuchtere, kwalitatieve en meedenkende oplossingen. Met klanten in geheel Friesland, maar vooral in Heerenveen stellen wij ons op als partner die het volledige facilitaire vraagstuk overneemt van uw bedrijf.

Benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op!

Uw pand, uw visitekaartje van Heerenveen

Met dit als insteek verzorgen wij de schoonmaak op uw locatie. Door advies te geven en begeleiding te bieden ervaart u een schone omgeving en zal dit zorgen voor een prettige werksfeer. Uw pand verdient aandacht, zodat uw medewerkers en (nieuwe) klanten prettig binnenkomen en rust ervaren.
Wij bieden dit aan door Full Service schoonmaak aan te bieden:

  • Schoonmaakonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Gevelreiniging;
  • Vloerreiniging;
  • Bouw & keetschoonmaak.

Schone gevels in Heerenveen

Vervuilde gevels door weersomstandigheden, uitlaatgassen of door graffiti maken wij tot nieuw door onze eigen professionals. Naast het tot nieuw krijgen maken wij gebruik van landelijks beste beschermingscoatingen die per ondergrond apart van elkaar aangebracht worden. Zo blijft uw gevel jarenlangs onaangetast. 

Lees meer over gevelreiniging of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Schoonmaakspecialisten in de zorg in Assen

Of u nou actief bent in de bouw, in de zorg, de industrie of vanuit uw vaste bedrijfspand uw klanten bedient met uw services: een schone werkplek is een veilige werkplek. 

In de zorg speelt écht goed schoonmaken een bijzonder grote rol. Wij zijn als vaste schoonmaakpartner voor verschillende zorginstellingen ervaren in deze unieke tak van schoonmaken. 

Schoonmaken in de zorg vraagt om een andere aanpak dan bijvoorbeeld het reinigen van een kantoorpand nadat de werknemers naar huis zijn. In de zorg zijn er vaak patiënten aanwezig: dit vraagt om schoonmakers die een mensgerichte aanpak hanteren. Hier zetten wij ons voor in: onze collega’s zijn allen goed opgeleid en hebben de nodige ervaring met het reinigen in zorginstellingen. 

Argo Schoonmaakservice staat klaar in Heerenveen

Ontzorgen van organisaties is ons doel en dit gaat van de schoonmaak tot aan het adviescentrum zijn voor uw organisatie. Zorginstellingen, kantoren, industrie of andere locaties ontzorgen wij op maat. Met in Heerenveen een gemiddeld contractduur van +8 jaar staat Argo voor kwaliteit en duurzame relaties.