De schoonmaakoplossing van Heerenveen: Argo Schoonmaakservice

Home » Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Op zoek naar een oplossing voor uw schoonmaak in Heerenveen en omgeving? Argo staat al jaren klaar in Heerenveen met haar specialisten en objectleider, van schoonmaakonderhoud tot aan alle specialistische klussen in de schoonmaak.

Uw schoonmaakoplossing is onze Argo formule, gekend door onze nuchtere, kwalitatieve en meedenkende oplossingen. Met klanten in geheel Friesland, maar vooral in Heerenveen stellen wij ons op als partner die het volledige facilitaire vraagstuk overneemt van uw bedrijf.

Benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op!

Uw pand, uw visitekaartje van Heerenveen

Met dit als insteek verzorgen wij de schoonmaak op uw locatie. Door advies te geven en begeleiding te bieden ervaart u een schone omgeving en zal dit zorgen voor een prettige werksfeer. Uw pand verdient aandacht, zodat uw medewerkers en (nieuwe) klanten prettig binnenkomen en rust ervaren.
Wij bieden dit aan door Full Service schoonmaak aan te bieden:

  • Schoonmaakonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Gevelreiniging;
  • Vloerreiniging;
  • Bouw & keetschoonmaak.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Brigite voor meer informatie!

Schone gevels in Heerenveen

Vervuilde gevels door weersomstandigheden, uitlaatgassen of door graffiti maken wij tot nieuw door onze eigen professionals. Naast het tot nieuw krijgen maken wij gebruik van landelijks beste beschermingscoatingen die per ondergrond apart van elkaar aangebracht worden. Zo blijft uw gevel jarenlangs onaangetast. 

Lees meer over gevelreiniging of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Argo Schoonmaakservice staat klaar in Heerenveen

Ontzorgen van organisaties is ons doel en dit gaat van de schoonmaak tot aan het adviescentrum zijn voor uw organisatie. Zorginstellingen, kantoren, industrie of andere locaties ontzorgen wij op maat. Met in Heerenveen een gemiddeld contractduur van +8 jaar staat Argo voor kwaliteit en duurzame relaties.

In contact komen met Argo?

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social Media.


Uw gegevens zijn veilig bij ons.