Professionele schoonmaak in Emmen bij Argo

Home » Schoonmaakbedrijf Emmen

Schoonmaken in Emmen

Is uw kantoor gevestigd in het prachtige Emmen? Dan hebben wij goed nieuws: onze schoonmaakservice staat voor u klaar. Zo hebben wij vaste krachten in dienst die zelf uit omgeving Emmen komen. Zo hebben zij gevoel voor de stad. Bij Argo schoonmaakservice zijn we gespecialiseerd in bedrijfsschoonmaak. Ons ervaren team helpt u graag.

Wat je kan verwachten bij Argo:

Bij Argo zijn onze medewerkers enorm belangrijk. En precies om die reden hebben ze allemaal een vast contract. Hierdoor zie jij tijdens de schoonmaak altijd dezelfde, vertrouwde gezichten op de werkvloer. En dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

Verder kunnen wij dus ook schoonmaken in verschillende sectoren. Ons personeel is er speciaal op getraind breed inzetbaar te zijn. Bent u dus op zoek naar een schoonmaakservice Emmen? Dan bent u bij Argo op de goede plek. Meer weten? Lees alles over onze schoonmaakdiensten voor uw bedrijfspand.

Onze schoonmaakservice in Emmen:

Onze schoonmakers zijn breed opgeleid en vrijwel geen één schoonmaakklus is ze te gek. Om u een beeld te geven bij ons aanbod hebben wij een paar van onze meest populaire diensten hieronder voor u opgesomd.

  • Vloeronderhoud: schoonmaak van de vloer, ongeacht de soort (bijvoorbeeld hout of tapijt)
  • Gevelreiniging: altijd schone gevels voor een mooie uitstraling van buitenaf
  • Glasbewassing: wij gebruiken onze eigen Argo-hoogwerker, verschillende soorten ladders én tuckerpole-systemen
  • Dagelijkse schoonmaak van kantoorpanden

Heeft u speciale verzoeken en/of vragen? Ook dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Schoonmaak Emmen bij renovaties en nieuwbouw

Omdat ons personeel al jarenlange ervaring heeft in de schoonmaakwereld is vrijwel geen één klus te gek. Ook niet het schoon opleveren van een gerenoveerd bedrijfspand of nieuwbouw kantoor bijvoorbeeld. Een renovatie kost veel tijd, geld én werk. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit proces net iets makkelijker en soepeler verloopt.
En dat niet alleen, want ook bij nieuwe bedrijfspanden zijn wij uw vaste partner. Zo maken wij het nieuw gebouwde volledig spic en span. Dankzij een goed oog voor detail kan u direct beginnen met het inrichten.