Uw schoonmaakbedrijf in Eemshaven

Home » Schoonmaakbedrijf Eemshaven

Schoonmaken in Eemshaven

De Eemshaven is een inspirerende omgeving. Hier zijn heel veel innovatieve bedrijven te vinden in allerlei verschillende industrieën. Bij al die prachtige bedrijven is het belangrijk dat de werkomgeving veilig én schoon is: hier zet Argo Schoonmaakservice zich voor in!

Argo heeft zich per 2021 gevestigd aan de Schildweg te Eemshaven. Dit doen wij om onze dienstverlening in het gebied te kunnen optimaliseren. Op het moment maken wij voor meer dan 65 bedrijven in het Eemsmond gebied en Delfzijl schoon. Dit doen wij met 3 directe leidinggevenden en een rayonmanager die gezamenlijk met de schoonmakers zorgen voor een schoon resultaat.

Onze professionele schoonmakers helpen u met de dagelijkse schoonmaak van uw kantoren, kantines en sanitair, of met de professionele en uitdagende reiniging van bijvoorbeeld keten en werkplaatsen. Dit doen we uiteraard in overleg met u en uw collega’s, op de momenten en manier die bij uw processen past.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze schoonmaakdiensten in de Eemshaven en Delfzijl

Argo Schoonmaakservice is actief in heel Noord-Nederland, waaronder in Delfzijl. We ondersteunen u graag met onder andere de volgende schoonmaakdiensten:

  • Dagelijkse schoonmaak van kantoren;
  • Periodieke reiniging van ruimtes die extra aandacht nodig hebben;
  • Periodieke en incidentele glasbewassing;
  • Gevelreiniging, waaronder het verwijderen van graffiti.

Bent u bezig met het realiseren van een nieuwbouwproject of een renovatie, en daarvoor op zoek naar een partner die u ontzorgt bij de oplevering? Ook de schoonmaak voor bouwopleveringen nemen we voor onze rekening.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor schoonmaak in de Eemshaven en Delfzijl?

Onze ervaren schoonmakers zijn actief voor heel veel verschillende bedrijven in allerlei branches. Die ervaring zetten ze graag voor u in. Doordat ze allen goed opgeleid én bij ons in dienst zijn, is er bijzonder weinig verloop onder ons personeel. Dit zorgt voor continuïteit én voor herkenbare gezichten, die de schoonmaak bij uw bedrijf op zich nemen. Onze collega’s denken graag met u mee en nemen de wensen en voorkeuren van uw medewerkers mee: ze raken steeds beter op u ingespeeld.

Glasbewassing, schoonmaak bij bedrijven, gevelreiniging en meer in Eemshaven

In een omgeving waar veel industrie is, zoals de Eemshaven, is het begrijpelijk dat de gevels van bedrijfspanden veel te verduren hebben. De aanslag die onder andere vanuit de industrie, vrachtwagens en ook vanwege het weer op de gevels komt, heeft invloed op de kwaliteit van uw pand. Het is dan ook van belang om de gevels van uw bedrijf regelmatig grondig te laten reinigen. Met de juiste vorm van gevelreiniging houden we uw pand in topconditie! 

Ook het schoonmaken van de ramen bij uw bedrijfspand is een klus die onmisbaar is en waar wij ons graag voor inzetten. We beschikken over de juiste materialen om de ruiten te laten blinken. Van spons en zeem voor de begane grond tot professionele tuckerpole systemen en zelfs onze eigen hoogwerker: we zorgen ervoor dat de ruiten in uw bedrijfspand gezien mogen worden.

Meer weten over het schoonmaakbedrijf van de Eemshaven en Delfzijl?

Onze ervaring met het schoonmaken bij allerlei verschillende bedrijven in vele industrieën in onder andere de Eemshaven en heel Noord-Nederland maakt ons hét schoonmaakbedrijf van de regio. Deze ervaring zetten onze schoonmaakprofessionals graag voor u in. 

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de mogelijkheden voor het uitbesteden van professionele dagelijkse reiniging, glasbewassing, gevelreiniging of andere vormen van schoonmaak voor uw bedrijf in de Eemshaven? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.