Uw full service schoonmaakberijf in Drachten

Home » Schoonmaakbedrijf Drachten

Schoonmaken in Drachten

Bent u voor uw bedrijf in Drachten of de omgeving op zoek naar een betrouwbare en professionele partner, die ervoor zorgt dat uw collega’s in een schone omgeving aan de slag kunnen? Argo creëert op het moment voor 30 bedrijven in Drachten een schone omgeving en zal dit ook graag voor uw bedrijf gaan doen.

Met een team van meer dan 15 medewerkers uit Drachten zelf en 2 directe leidinggevenden staat Argo voor u klaar. Met de begeleiding en de dekking van meerdere medewerkers stopt de schoonmaak nooit bij uw bedrijf. De vaste medewerker zal ook een vaste vervanger krijgen, zodat u zonder verassing aan uw eigen bedrijf blijft werken.

Schoonmaakbedrijf Argo zet zich graag voor u in! Onze professionele collega’s zijn goed opgeleid en hebben oog voor detail. Van dagelijkse schoonmaak op kantoor, vloeronderhoud, gevelreiniging, dieptreiniging tot glasbewassing en het schoonmaken van woningen bij een bouwoplevering en meer: neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf in Drachten te bespreken.

Schoonmaak bij bedrijven in Drachten

Voor uw collega’s is een schone werkplek een absolute vereiste om efficiënt aan het werk te kunnen. In kantoorpanden betekent dat onder andere een schoon bureau, het dagelijks legen van prullenbakken, het schoonmaken van bijvoorbeeld de kantine en het reinigen van sanitair. Onze professionals worden begeleidt door een objectleidster die tevens fungeert als contactpersoon voor uw bedrijf. 95% van onze professionals zijn gediplomeerd en de overige 5% krijgt vanuit Argo een opleiding aangeboden door onze eigen opgeleide docenten, zo blijft de Argo-formule bewaard.

Schoonmaakpartner in de bouw

Schoonmaken in de bouw is een vak apart. Op de bouwplaats wordt keihard gewerkt en vaak is er veel beweging van buiten naar binnen en andersom. Dit zorgt ervoor dat bouwketen regelmatig gereinigd moeten worden. De kantine is een van de belangrijkste ruimtes op de bouwplaats: waar fysiek hard gewerkt wordt, moet natuurlijk goed gegeten kunnen worden. Ook voor het dagelijks of zelfs vaker reinigen van bijvoorbeeld de kantine zetten onze professionals zich in. Daarnaast helpen we u graag bij het schoon opleveren van uw nieuwbouwproject of verbouwing, de bouwoplevering.

> Lees meer over schoonmaken in de bouw

Glasbewassing, gevelreiniging en meer in Drachten

Uw pand verdient goed onderhoud, dit is uw eerste visitekaartje richting de buitenwereld. Het verzorgt een goede eerste indruk op (nieuwe) klanten en collega’s, het is ook nog eens belangrijk voor het behoud van het pand! Bedrijfspanden worden op allerlei manieren aangetast. Regen, zon, wind, sneeuw, uitstoot van auto’s, bladeren en mossen op het dak en op de gevel: dit heeft allemaal impact op het pand. Ons specialistenteam staat klaar om de uitstraling van uw pand te behouden en of terug te krijgen. Argo haar team bestaat uit 30 specialisten van glazenwassers, gevelreinigers, vloerspecialisten enzovoort. die door onze 3 projectleiders worden aangestuurd en ondersteund.

Glasbewassing of gevelreiniging op hoogte? Geen probleem: met onze eigen hoogwerker is geen klus onbereikbaar.

Vertrouwde gezichten die uw schoonmaakwensen in Drachten voorop zetten

Al onze schoonmakers zijn vast bij ons in dienst en echt een onderdeel van ons team. Ze zijn goed opgeleid en weten precies waar ze mee bezig zijn. Natuurlijk gebruiken we de beste schoonmaakmiddelen voor iedere klus en beschikken we over de juiste apparatuur. We begrijpen dat het voor uw collega’s fijn is om dagelijks dezelfde gezichten tegen te komen, hier zorgen we dan ook zoveel mogelijk voor. Zo bouwen uw collega’s een band op met ons team en weten onze collega’s precies wat er belangrijk is voor u. Op deze manier versterken we elkaar!

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

We houden u graag op de hoogte van het laatste
nieuws via onze nieuwsbrief. Meld u hier aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.