Full-service schoonmaak in Coevorden

Home » Schoonmaakbedrijf Coevorden

Schoonmaken in Coevorden

Op zoek naar een full-service schoonmaakservice in Coevorden? Dan helpt Argo u graag. Wij werken samen met schoonmakers afkomstig uit Coevorden zelf. Hierdoor zijn onze schoonmakers ook op korte termijn in te zetten voor spoed schoonmaak. En dat niet alleen, want u ziet altijd dezelfde gezichten op de werkvloer. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel. Iets wat bij Argo erg belangrijk is.

Altijd een vertrouwd gezicht

Zoals eerder gezegd zit ons personeel verdeeld door het hele land. Ook hebben al onze schoonmakers een vast contract. Hierdoor ziet u altijd dezelfde gezichten op de werkvloer. Naast dat dit een vertrouwd gevoel geeft kan uw personeel zo ook een band opbouwen met de schoonmakers.
Hierdoor weten onze schoonmakers precies wat uw personeel fijn vindt. Een echte win-win situatie dus. Ook werken wij standaard met een vast aanspreekpunt per klant. Zo kan u altijd bij dezelfde persoon terecht voor eventuele vragen, verzoeken en opmerkingen. Meer weten? Neem vooral contact met ons op.

Wat wij doen:

Bij Argo bieden wij verschillende diensten aan. Alles voor een opgeruimd kantoor! Zo kan u denken aan glasbewassing bijvoorbeeld. Hierbij maakt het aantal verdiepingen van uw pand niet uit. Wij werken namelijk met onze eigen Argo-hoogwerker. Hierdoor kunnen wij service op maat bieden aan al onze klanten.

Verder verzorgen wij ook de schoonmaak in utiliteitsgebouwen. In de utiliteit is dit in veel gevallen een dagelijks terugkerende klus. Alleen door grondige schoonmaak kan een veilige en hygiënische werkplek gegarandeerd worden. Dit doen wij door bijvoorbeeld bureaus uitgebreid af te nemen en algemene ruimtes zoals vergaderruimtes netjes te houden. Maar dat niet alleen: uiteraard worden de toiletten en kantine ook uitgebreid schoongemaakt.

En niet alleen in de utiliteit zijn wij actief. Ook bouwopleveringen kunnen wij met zorg en beleid grondig schoonmaken. Dit kan zijn bij een nieuwbouwproject bijvoorbeeld. En niet alleen bij u op kantoor, maar ook in uw woonhuis is dit mogelijk.

Schoonmaak voor iedereen

Of uw bedrijf nou actief is in de online marketing of de bouw: het team van Argo kan overal schoonmaken. Een schone werkplek is niet alleen fijn, maar geeft u en uw medewerkers een veilig gevoel.

De schoonmakers zijn gespecialiseerd in grondige schoonmaak en hebben een goed oog voor detail. Op deze manier worden er geen hoekjes overgeslagen. Na de schoonmaak wordt dan ook alles gecontroleerd. Zo weet u zeker dat uw werkplek veilig is voor gebruik.

Bij schoonmaak in de zorg zijn er vaak bewoners of patiënten aanwezig. Voor ons is dat geen probleem: mensgerichte aanpak staat voorop. Onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid en weten precies wat ze moeten doen.