Op zoek naar een betrouwaar schoonmaakbedrijf in Assen

Home » Schoonmaakbedrijf Assen

Schoonmaken in Assen

Een schone werkplek voor uw collega’s is een basisbehoefte om fijn en productief aan de slag te kunnen. Hier zetten de specialisten van Argo Schoonmaakservice zich graag voor in! Wij zijn hét schoonmaakbedrijf van Assen, met een vast team aan enthousiaste schoonmakers. Zij zijn allemaal vast bij ons in dienst: we zorgen ervoor dat u dagelijks of wekelijks dezelfde gezichten te zien krijgt. Ook krijgt u een vast aanspreekpunt bij ons, waar u terecht kunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Argo in Assen

Argo heeft de nodige dekking in Assen om de kwaliteit te waarborgen voor uw bedrijf of instelling. Wij voeren al voor meer dan 80 bedrijven, scholen en/of instellingen al het schoonmaakonderhoud in Assen uit. Dit doen wij met 4 leidinggevenden uit Assen en met meer dan 50 gemotiveerde professionals die zich verantwoordelijk voelen voor een schone omgeving. Zo zal er altijd een vast gezicht en een vaste vervanger aanwezig zijn.

Schoonmaak in utiliteitsgebouwen, glasbewassing, gevelreiniging, ondersteuning bij bouwopleveringen en nog veel meer manieren van schoonmaken: Argo Schoonmaakservice staat voor u klaar.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag met u mee naar uw wensen en de mogelijkheden.

Argo Schoonmaakservice is dé schoonmaakpartner voor het MKB in Assen

Bij kantoorpanden houdt de dagelijkse schoonmaak in dat er enthousiaste schoonmaakspecialisten langskomen, natuurlijk nádat uw collega’s naar huis vertrokken zijn. Ze zorgen dat de vloer en bureau’s netjes zijn, de toiletten schoongemaakt worden en de kantine spic en span is. 

Argo Schoonmaakservice is de schoonmaakpartner van veel bedrijven in en om Assen. Onze specialisten zetten zich in om een prettige en schone werkplek voor uw team te verzorgen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze schoonmaakdiensten voor kantoren en bedrijven.

Professionele glasbewassing en gevelreiniging in Assen

Schoonmaken is meer dan een schoon bureau: ook de buitenkant van kantoorgebouwen moet regelmatig en goed onderhouden worden. Uw kantoor is immers het eerste wat klanten zien wanneer ze bij u langskomen. We ondersteunen u graag bij het schoonmaken en schoonhouden van uw kantoor, door zaken als glasbewassing en gevelreiniging op ons te nemen.

Glasbewassing is een kunst op zich. Afhankelijk van de hoogte en het formaat van uw pand werken we met ladders, tuckerpole-systemen of onze eigen Argo-hoogwerker. Deze systemen kunnen we ook inzetten om uw gevels te reinigen. Gevels hebben te maken met invloeden van industrie, auto’s en vrachtwagens, weersinvloeden als zon en regen: om uw pand in topconditie te houden, moet deze aanslag regelmatig verwijderd worden. Ook voor gevelreiniging bent u bij Argo Schoonmaakservice in Assen aan het juiste adres! Uiteraard denkt Argo met u mee om een schoon resultaat te behalen en dit zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Schoonmaakspecialisten in de zorg in Assen

Of u nou actief bent in de bouw, in de zorg, de industrie of vanuit uw vaste bedrijfspand uw klanten bedient met uw services: een schone werkplek is een veilige werkplek. 

In de zorg speelt écht goed schoonmaken een bijzonder grote rol. Wij zijn als vaste schoonmaakpartner voor verschillende zorginstellingen ervaren in deze unieke tak van schoonmaken. 

Schoonmaken in de zorg vraagt om een andere aanpak dan bijvoorbeeld het reinigen van een kantoorpand nadat de werknemers naar huis zijn. In de zorg zijn er vaak patiënten aanwezig: dit vraagt om schoonmakers die een mensgerichte aanpak hanteren. Hier zetten wij ons voor in: onze collega’s zijn allen goed opgeleid en hebben de nodige ervaring met het reinigen in zorginstellingen. 

Uw wensen staan voorop bij Argo Schoonmaakservice in Assen

Glanzende ruiten van uw bedrijfspand, blinkende gevels, een schone oplevering van uw nieuwbouwproject, een nette en schone werkplek voor uw collega’s of een gereinigde bouwkeet en een bouwplaats waar gewerkt kan worden: onze schoonmaakprofessionals kunnen u op heel veel manieren ontzorgen.

Bent u benieuwd wat Argo Schoonmaakservice in Assen voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag mee naar uw bedrijf en de mogelijkheden die we u kunnen bieden.