Schoonmaak bij bouwopleveringen

Home » Schoonmaak bij bouwopleveringen via Argo
Onze schoonmakers hebben jarenlange ervaring in verschillende sectoren. Of het nou gaat om utiliteitsgebouwen of bouwopleveringen: alles is mogelijk. Doordat alle schoonmakers een opleiding hebben gevolgd weten ze precies hoe ze iedere klus het beste kunnen aanpakken. Dit is de service die wij onze klanten van Argo schoonmaakservice bieden.

Uw bouwoplevering spic en span

Werken in de bouw is behoorlijk zwaar. Om dan zelf nog alles schoon te maken is onnodig extra werk. Gelukkig staan onze schoonmakers van Argo voor u klaar. Hierdoor kunnen de harde werkers in een rustige én schone omgeving genieten van een welverdiende pauze (of bijvoorbeeld administratieve taken uitvoeren). Heeft u specifieke verzoeken of wil u meer weten? Aarzel niet en neem dan vooral contact met ons op. Ons team staat u graag te woord.

Wat wij doen:

Uw bouwoplevering weer helemaal schoon: dat is de service die wij bieden bij Argo. Wij nemen de zorg voor schoonmaak volledig uit handen. Zo kan u (en uw team) zich volledig focussen op de bouwoplevering. Wij verzorgen de volledige schoonmaak van de gebouwen.

Hierbij leveren we het gehele ‘nieuwe’ gebouw op. Denk hierbij aan het sanitair, maar ook de ramen en vloeren. En hier houdt de service niet op! Wij bieden namelijk ook bouwopruimers die tijdens de bouw al rondlopen om zo de bouwplaats gedurende het proces netjes te houden. Een opgeruimde werkomgeving zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan presteren.

Schoonmaak bij renovaties

Staat er een renovatie op de planning? Ook dan helpen onze schoonmakers u van harte. Een renovatie kost vaak behoorlijk wat tijd. De tijd die u bespaart met het uit handen geven van de schoonmaak kan u dan weer gebruiken voor bijvoorbeeld de nieuwe inrichting? Ons team heeft jarenlange ervaring met de schoonmaak van renovaties. Ze weten dan ook precies wat ze moeten doen. Hierdoor verloopt het renovatieproces makkelijker, en daarnaast ook sneller. Zo kan u binnen no-time weer aan de slag. Wilt u de kantoorruimte laten schoonmaken? Ook dan kan u uiteraard bij ons terecht. Zo kan uw team in de ochtend weer in een schone werkomgeving aan de slag.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Brigite voor meer informatie!

Advies over onderhoudsinvesteringen

Kan het pand wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Maar weet u niet precies hoe? Klop dan gerust bij ons aan voor advies. Dankzij onze ervaring kunnen wij u advies geven over investeringen om het gebouw een flinke opknapbeurt te geven. Ook kunnen wij samen met u een plan opstellen zodat de bewoners in een schone omgeving kunnen leven!

Offerte aanvragen

Argo Schoonmaakservice is dé schoonmaakpartner in het noorden. Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand offerteformulier in, dan gaan we voor u aan de slag. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

We houden u graag op de hoogte van het laatste
nieuws via onze nieuwsbrief. Meld u hier aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.