OSB

Aangesloten.

ISO, VCA en Milieu

Gecertificeerd.
  • Dwazziewegen 1D, 9301 ZR RODEN
  • 050 - 50 15 130
  • Vacatures

OSB

Aangesloten.

ISO, VCA en Milieu

Gecertificeerd.

Aangesloten vakorganisaties

Vakorganisatie OSB

Argo Schoonmaakservice is aangesloten bij vakorganisatie OSB.

De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) (www.osb.nl) is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Ons belangrijkste doel is het behartigen van de belangen van de aangesloten leden.

OSB telt 650 leden, die zich richten op het reguliere schoonmaakonderhoud op verschillende soorten objecten, glasbewassing, gevelreiniging, industriële reiniging en calamiteitenschoonmaak. Gezamenlijk hebben zij zo’n 120.000 medewerkers in dienst en realiseren zij 80% van de totale omzet in de markt. Ter vergelijking: de gehele schoonmaakbranche telt in totaal ruim 150.000 werknemers en is goed voor een omzet van 3,4 miljard euro per jaar. Om lid te zijn van OSB, moet een bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Het lidmaatschap biedt vele voordelen.

De activiteiten
OSB is onderhandelingspartner onder andere bij de totstandkoming van de CAO. Naast belangenbehartiging, is OSB ook actief op het gebied van informatievoorziening en ondersteuning. Wij geven diverse publicaties uit en houden onze leden op de hoogte van de actualiteiten en ontwikkelingen in de branche.

OSB: een netwerkorganisatie
In het werkveld van OSB zit veel dynamiek. Dat komt onder meer door de diverse ontwikkelingen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche, zoals op het gebied van arbeidsmarkt, imago, veiligheid en milieu. Tal van organisaties hebben op de een of andere manier met onze branche te maken. Centraal in het netwerk staan de leden. Voor hen behartigt OSB de belangen op collectief en op individueel niveau. Om deze taak goed te kunnen vervullen is het nodig om op een goede manier contacten te onderhouden en te zoeken naar mogelijkheden om samen te werken, waarmee gezamenlijke doelstellingen kunnen worden bereikt.

Kortom; het draait om netwerken. OSB wil hierbij graag het voortouw nemen.

Argo Schoonmaakservice is daarnaast ook ISO, VCA en Milieu gecertificeerd.

Argo garandeert haar klanten 100% tevredenheid. Argo is aangesloten bij vakorganisatie OSB.

Top