Argo maakt gebruik van bewezen technieken om vuil, stof en andere verontreinigingen uit uw serverruimte of datacenter te verwijderen.

Opgeleide mensen gebruiken gespecialiseerde, milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. En zijn getraind in het werken rondom gevoelige elektronische apparatuur. Speciale HEPA-filter stofzuigers verwijderen zelfs de kleinste micro-deeltjes uit uw installatie.

Oppervlakte computervloer
De Computerruimte vloer is gemaakt om statische elektriciteit te elimineren door een geleidend pad naar aarde. Vuil op computervloeren vermindert het vermogen om dit via de vloer te verdrijven.

Datacenter reiniging

Verkeerd reinigen van de vloer kan ertoe leiden dat deze eigenschappen verminderen of zelfs verdwijnen. Argo heeft gespecialiseerde reinigingsmiddelen, die veilig stof en vuil verwijderen van alle soorten oppervlakten in serverruimten.

Verhoogde vloer
Via de verhoogde vloer gaat veelal de koellucht naar de gevoelige ICT apparatuur. Helaas, is vanwege de zwaartekracht dit ook het gedeelte wat het meeste gevoelig voor stof en vuil.

Meer weten over Datacenter reiniging?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Datacenters en serverruimte reiniging bij Argo Schoonmaakservice. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op om een offerte te kunnen uitbrengen.