Aan het feit dat er altijd en overal bacteriën voorkomen zijn we inmiddels wel gewend. Uiteraard wassen we onze handen na het toiletteren, want het kleine kamertje staat er nou eenmaal niet om bekend de meeste hygiënische plek te zijn. Wist u echter dat onderzoek van de afdeling microbiologie en immunologie aan de Universiteit van Arizona aangetoond heeft dat er vierhonderd keer zoveel bacteriën op een toetsenbord zitten als op een toiletbril?

Naast dat arbeidshygiëne op de werkplek een belangrijk onderdeel van de Arbo-wet vormt, werkt het natuurlijk ook prettiger op een zichtbaar schonere werkplek. Geen vlekken meer op de schermen, haren in het toetsenbord en kruimels onder de muis. Het oogt niet alleen aangenamer, maar voorkomt ook dat er mogelijke (huid)irritaties optreden bij uw werknemers.

Ineens ook zo toe aan een schone computer? Een kleine investering met een groot effect! Argo Computerreiniging biedt u de oplossing!

Onze gespecialiseerde dienstverlening reinigt toetsenborden, computers, printers en telefoons in alle soorten en maten. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde milieuvriendelijk reinigingsproducten en –middelen. Tevens wordt het ontstane afval door ons verantwoord afgevoerd.

Ook reinigen wij Datacenters en serverruimten.

Meer weten over Computerreiniging?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Computerreiniging bij Argo Schoonmaakservice. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op om een offerte te kunnen uitbrengen.