Argo staat erom bekend zich te richten op alle facetten die betrekking hebben op een aangename en hygiënische werkomgeving. Dit leidt tot optimale efficiëntie en een minimaal verzuim. Een service die hier onlosmakelijk mee verbonden is, en tevens bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw bedrijf, is de aanwezige bedrijfscatering.

Het gebruik van verse ingrediënten en het aanbieden van verantwoorde gevarieerde producten verhoogt het arbeidsethos. Werknemers voelen zich gewaardeerd en de gezonde voeding geeft hen energie en een genoegzaam gevoel. Een onmisbare basis voor het leveren van kwaliteitswerk.

Niet tevreden

Niet tevreden over uw huidige catering en toe aan hoge kwaliteit en betrouwbaarheid? Argo Bedrijfscatering biedt u de oplossing!

Gespecialiseerde dienstverlening

Onze gespecialiseerde dienstverlening verzorgt (dagelijkse) ontbijtservice, lunches, banquetvoorzieningen en automatenverzorging. Daarnaast leveren wij personeel op locatie om te ondersteunen met de cateringservice. Indien gewenst neemt Argo Bedrijfscatering zelfs de complete organisatie van uw facilitaire dienstverlening over.

Meer weten over Bedrijfscatering?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Bedrijfscatering bij Argo Schoonmaakservice. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op om een offerte te kunnen uitbrengen.