Schakel Covid-19 uit met Oxsilive

Home » Schakel Covid-19 uit met Oxsilive

De nieuwe manier van schoonmaken

Nu we allen proberen het coronavirus zo goed mogelijk in te perken is het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen essentieel. Waar voorheen ‘normale’ schoonmaakmiddelen volstonden, is het nu ondenkbaar om bacteriën en virussen niet volledig uit te schakelen. Dit vraagt om een nieuwe manier van schoonmaken. Dit vraagt om Oxsilive.

Covid-19 overleeft op oppervlakten

Inmiddels wordt in een versneld tempo onderzocht hoe lang het coronavirus kan overleven op een oppervlak zoals bijvoorbeeld een deurklink of een werkblad. De Duitse professor Kampf van het Universitätsmedizin Greifswald heeft inmiddels twee studies naast elkaar gelegd waaruit blijkt dat het coronavirus (afhankelijk van luchtvochtigheid en temperatuur) zo’n vier tot vijf dagen overleeft op oppervlakken. Het is dus zeer belangrijk dat besmette oppervlakken zo snel mogelijk schoongemaakt worden. Kampf legt uit dat schoonmaak met een desinfecterend schoonmaakmiddel de kans op infecties aanzienlijk verkleint. Gelukkig zijn desinfecterende schoonmaakproducten makkelijk te verkrijgen. Schoonmaak speelt dus wel degelijk een rol bij het uitschakelen van het Covid-19 virus.

Reinig met oxsilive

Voorkomen is beter dan genezen

We adviseren je om gebruik te maken van producten waarbij géén biofilm wordt achtergelaten. Biofilm zorgt er namelijk voor dat er een slijmlaag micro-organismen achterblijft. En dus mogelijk Covid-19 restanten! Deze situatie wilt u natuurlijk voorkomen. Door een reinigingsmiddel met een oxiderende werking te gebruiken, wordt de biofilm verwijderd. Gebruik Oxsilive! Oxsilive bestaat uit een formule met oxiderende werking voor oppervlaktereiniging. Dit komt doordat het product 0,5% waterstofperoxide bevat. Deze dosering zorgt voor volledige hygiënische reiniging. U kunt Oxsilive gebruiken voor interieur, sanitair en vloeren. Het product elimineert geur en maakt vlek- en streeploos schoon. Het spreekwoord ‘voorkomen is beter dan genezen’ is hier zeker van toepassing.

Verlangt u naar een veilige schone werkomgeving? Wacht niet langer!

Vraag een offerte aan | Download onze flyer

Argo Schoonmaakservice - Oxsilive