Argo 40 jaar schoonmaakservice

Home » Argo 40 jaar schoonmaakservice

Argo levert vandaag 10 november 2016 al 40 jaar Schoonmaakservice. Wat ooit begonnen is met een Ford Taunus en een aanhangwagen vanuit Lieveren, is 40 jaar later een schoonmaakorganisatie met honderden medewerkers op de loonlijst.

Op 10 november viert Schoonmaakbedrijf Argo het feit dat ze al veertig jaar lang kantoren, scholen, kantines, fabrieken, evenemententerreinen en toiletten na een schoonmaakbezoek in blinkende staat achterlaten. Oprichter en eigenaar Bert Goos: “Voor ons zeker iets om even bij stil te staan. Veertig jaar is niet niks. Ik ben inderdaad begonnen in mijn toenmalige privéauto, een Ford Taunus. De schoonmaakspullen vervoerde ik in een aanhangwagen. Hele wijken zeemde ik”, herinnert Goos zich maar al te goed. “Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een familiebedrijf met 2 kantoren, in Roden en in Deventer.

We opereren vooral in het Noordoosten van het land, daarnaast zijn wij werkzaam in de rest van Nederland. Onder andere een gemeente in midden Nederland en natuurlijk ook relaties met meerdere vestingen verspreid over het land’’, vertelt de ondernemer die niet alleen kantines schoonmaakt maar ook beheert. “Ja, dat doen we ook.

Onze medewerkers staan dan achter de bar van de sportkantines. Onze opdrachtgevers zijn heel divers. We hebben klanten van 100 euro, maar ook van ruim twee ton.” Goos hoopt er zeker nog eens 40 jaar aan vast te knopen. Wat zeker moet lukken in een familiebedrijf. “De korte lijntjes zijn onze kracht. Zowel naar de opdrachtgever als onze werknemers.”