OSB

Aangesloten.

ISO, VCA en Milieu

Gecertificeerd.
  • Dwazziewegen 1D, 9301 ZR RODEN
  • 050 - 50 15 130
  • Vacatures

OSB

Aangesloten.

ISO, VCA en Milieu

Gecertificeerd.

Hoe corona proof is uw organisatie?

In Nederland houden we ons gezamenlijk aan de maatregelen die het RIVM heeft opgesteld om het virus corona in te perken. Zoals het wassen van uw handen en het bewaren van 1,5 meter afstand. Toch is dat niet voldoende. Uit onderzoek is gebleken dat het coronavirus op oppervlaktes kan overleven, dit geldt ook voor uw organisatie.

Is er een corona uitbraak geweest bij uw organisatie? Of wilt u de juiste voorzorgsmaatregelen nemen met een desinfectiezuil of met het juiste schoonmaakmiddel? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Argo Schoonmaakservice - Coronavirus
Argo Schoonmaakservice - Oxsilive

Corona bestrijden

Waar u normaal gesproken gebruik maakt van dagelijks schoonmaakmiddel, vraagt schoonmaken in de corona-tijd om een andere aanpak. Het coronavirus vraagt om de nieuwe manier van schoonmaken, dit vraagt om Oxsilive. Dit product garandeert een hygiënische reiniging.

Argo Schoonmaakservice - Desinfecteren bij coronauitbraak

Corona uitbraak?

Om uw personeel en gasten te beschermen is het erg belangrijk dat de ruimten in een bedrijf gedesinfecteerd worden nadat corona bij iemand is vastgesteld. Onze vakmensen reinigen met een speciaal desinfecteermiddel wat het virus inactief maakt. Heeft u een uitbraak gehad? Dan begrijpen we dat u snel wilt schakelen.

Argo Schoonmaakservice - Corona voorzorgsmaatregelen

Besmetting tegengaan!

Om uw medewerkers en gasten een veilig onthaal te kunnen geven biedt Argo Schoonmaakservice desinfectiezuilen. Voorkom besmetting, neem de juiste voorzorgsmaatregelen. Download onze flyer voor meer informatie: Argo Schoonmaakservice – professionele desinfectiezuilen

Diensten Argo Schoonmaakservice

Argo Schoonmaakservice levert een tal van professionele diensten. Van schoonmaak, housekeeping tot bedrijfscatering.
Top