OSB

Aangesloten.

ISO, VCA en Milieu

Gecertificeerd.
  • Dwazziewegen 1D, 9301 ZR RODEN
  • 050 - 50 15 130
  • Vacatures

OSB

Aangesloten.

ISO, VCA en Milieu

Gecertificeerd.

Geschiedenis en Familiebedrijf

Argonauten: een eretitel, een geuzenaam.

Voorbehouden aan hen die gewend zijn om wel uw zaak, maar niet de plaat poetsen. Die wel uw vuile was doen, maar niet buiten hangen. Die wel uw vloer, maar niet hun eigen straatje schoon vegen. Die hun handen in het sop, maar niet in onschuld wassen. Die uw bedrijf wel aan zeep, maar niet om zeep helpen.

Mooi, maar onzichtbaar werk. Want als ze het goed doen, zie je er niets van. Dankbaar werk ook, want vuil maken kan iedereen. Maar wie kan er nu nog schoon maken? Argonauten: mannen – en vooral ook vrouwen – van stavast. Ze zijn er altijd geweest, ze zullen er altijd zijn. Vanaf de Oude Grieken tot aan de dag van vandaag. Want nog elke dag wordt er schoon schip gemaakt, een beetje geschiedenis geschreven. Zo is het, zo was en zo zal het – wat Argo betreft – ook altijd blijven.

In de zoektocht naar het Gulden Vlies duiken de Argonauten voor het eerst op in de wereldgeschiedenis. Kan het mooier? Het Gulden Vlies als metafoor voor de glim en de glans van het schoonmaakwerk? Aan boord minstens 50 helden, allemaal in hetzelfde schuitje. Waaronder Hercules, die later nog naam zou maken als leverancier van bedrijfsdiensten aan menig Koninklijk Hof.

Argonauten: mannen – en vooral ook vrouwen – van stavast. Ze zijn er altijd geweest, ze zullen er altijd zijn.

Top