Een werkplek dient efficiënt en hygiënisch te zijn, waarbij ook de ruimte zelf een grote rol speelt. Het juiste ventilatiesysteem draagt bij aan een prettig binnenklimaat, wat de inspiratie, concentratie en het welzijn van werknemers ten goede komt. Daarnaast vermindert de continue luchtverversing de verspreiding van bacteriën en reduceert het daarmee gezondheidsklachten en eventueel opvolgend ziekteverzuim.

Periodieke onderhoud

Het juiste periodieke onderhoud is echter onmisbaar om een aanhoudend positief effect te waarborgen.

Stof en vuil wordt door het systeem uit de lucht gezuiverd, maar deze moleculen zetten zich op den duur ook vast aan de binnenkant van de luchtkanalen en in het mechaniek. Dit zwakt de kracht van het systeem af, waardoor de ruimtes in het pand niet optimaal meer geventileerd worden. Uiteindelijk wordt door achterstallige schoonmaakwerkzaamheden ook de levensduur van het systeem verkort.

Langdurig aangenaam binnenklimaat

In het belang van u en uw medewerkers is het raadzaam om het gehele ventilatiesysteem tijdig aan een grondige schoonmaak te onderwerpen. Alleen dan bent u verzekerd van een optimaal en langdurig aangenaam binnenklimaat, met alle voordelen van dien. Een kleine investering met een groot effect! Argo Luchtkanaalreiniging biedt u de oplossing!

Onze gespecialiseerde dienstverlening reinigt luchtkanalen, afzuigelementen, airconditioningsystemen en luchtverversingscomponenten in alle soorten en maten. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde milieuvriendelijke reinigingsproducten en -middelen. Tevens wordt het ontstane afval door ons verantwoord afgevoerd.

Meer weten over Luchtkanaalreiniging?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Luchtkanaalreiniging bij Argo Schoonmaakservice. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op om een offerte te kunnen uitbrengen.