Goede hygiëne is nergens zo belangrijk als in keukens die voor professionele doeleinden gebruikt worden. Naast dat de officiële regelgeving leidend en onverbiddelijk is als het de voedingsindustrie betreft, stellen ook werknemers en consumenten hier hoge eisen aan. De dagelijkse oppervlaktereiniging is een snelle manier om werkplekken en apparatuur weer gebruiksklaar te maken, maar waarborgt op de langere termijn geen hygiënische keuken.

Vet, aanslag en ander vuil hecht zich op zowel zichtbare als onzichtbare plaatsen. Het is absoluut onmogelijk om na iedere dienst de koelkasten, friteuses, fornuizen en andere installaties te demonteren en vervolgens alle onderdelen grondig te reinigen.

Een hygiënische werkruimte

Om toch verzekerd te zijn van een hygiënische werkruimte, is een periodieke dieptereiniging van alle voorzieningen, afzuigsystemen en afvoerinstallaties noodzakelijk. Een schone, hygiënische en daarmee ook betrouwbare keuken is niet alleen essentieel voor u en uw medewerkers, maar garandeert ook een langere levensduur van alle apparatuur.

Een kleine investering, groot effect

Een kleine investering met een groot effect! Argo Dieptereiniging Grootkeukens biedt u de oplossing!

Onze gespecialiseerde dienstverlening reinigt fornuizen, ovens, vries- en koelkasten, friteuses, afzuigsystemen, bakplaten, au bain maries, aanrechten, vaatwassers, buffetuitgiftes en afvoerputten in alle soorten en maten. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde milieuvriendelijke reinigingsproducten en -middelen. Tevens wordt het ontstane afval door ons verantwoord afgevoerd.

Meer weten over Dieptereiniging Grootkeukens?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Dieptereiniging Grootkeukens bij Argo Schoonmaakservice. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op om een offerte te kunnen uitbrengen.