OSB

Aangesloten.

ISO, VCA en Milieu

Gecertificeerd.
  • Dwazziewegen 1D, 9301 ZR RODEN
  • 050 - 50 15 130
  • Vacatures

OSB

Aangesloten.

ISO, VCA en Milieu

Gecertificeerd.

Onze Diensten

Schoonmaak

Werk- en leefplekken worden over het algemeen gemakkelijk vuil, maar helaas niet vanzelf weer schoon.

Meer informatie

Glasbewassing

Spons en zeem zijn niet voldoende bij grote oppervlakten en moeilijk bereikbare plaatsen. Dan wordt glasbewassing vakwerk, met de inzet van speciale machines en hulpmiddelen.

Meer informatie

Industriële reiniging

De inzet binnen industriële processen vraagt om kennis van de procesgang. Voor iedere Industriële reiniging hebben wij een perfecte oplossing.

Meer informatie

Bouwoplevering

Aan het eind van een bouwproces kan de spanning flink oplopen. De oplevering van uw nieuwbouw vraagt niet alleen om een krachtige inzet en begrip voor de omstandigheden.

Meer informatie

Gevelreiniging

Een fraaie gevel oefent helaas nog steeds een grote aantrekkingskracht uit op “gevelkunstenaars”. Argo Schoonmaakservice Gevelreiniging is hierbij de oplossing.

Meer informatie

Bedrijfscatering

Een service die hier onlosmakelijk mee verbonden is, en tevens bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw bedrijf, is de aanwezige bedrijfscatering van Argo Schoonmaakservice.

Meer informatie

Housekeeping

Hotels, verpleeg- en verzorgingstehuizen stellen extra eisen aan de kwaliteit, inzet en flexibiliteit van de schoonmaak.

Meer informatie

Tuckerpole

Het gebruik van ladders bij glasbewassing en gevelreiniging levert gevaarlijke situaties op. De risico’s worden zelfs als onaanvaardbaar beschouwd.

Meer informatie

Computerreiniging

Naast dat arbeidshygiëne op de werkplek een belangrijk onderdeel van de Arbo-wet vormt, werkt het natuurlijk ook prettiger op een zichtbaar schonere werkplek.

Meer informatie

Luchtkanaalreiniging

Een werkplek dient efficiënt en hygiënisch te zijn, waarbij ook de ruimte zelf een grote rol speelt. Het juiste ventilatiesysteem draagt bij aan een prettig binnenklimaat.

Meer informatie

Dieptereiniging Grootkeukens

Om toch verzekerd te zijn van een hygiënische werkruimte, is een periodieke dieptereiniging van alle voorzieningen, afzuigsystemen en afvoerinstallaties noodzakelijk.

Meer informatie

Specifieke wensen?

Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals staan u hierbij graag te woord.

Offerte aanvragen

Top